Gündemİlçe Haberleri

BAŞKAN ARSLAN’DAN FETÖ AÇIKLAMASI

BAŞKAN ARSLAN’DAN FETÖ AÇIKLAMASI

 

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan Yeni Şafak Gazetesi tarafından şahsını ve CHP’yi FETÖ ile irtibatlandırmak için haber yapıldığını iddia etti.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan Yeni Şafak Gazetesi tarafından şahsını ve CHP’yi FETÖ ile irtibatlandırmak için haber yapıldığını iddia etti. Başkan Arslan konuya ilişkin bir açıklama yaparak açıklamasında, “Geçtiğimiz günlerde, yayın politikası ve amacı herkes tarafından bilinen Yeni Şafak isimli gazetede, içeriği ve iddialarının hiçbirisi doğru olmayan, sadece ve sadece şahsımı ve mensubu olduğum Cumhuriyet Halk Partisini kanunsuz iş yapmakla ve FETÖ ile irtibatlandırmak adına son derece yanlış bir sözde haber kaleme alınmıştır. ”dedi.

 

FETÖ’YLE İLGİSİ OLANA SELAM BİLE VERMEM”

Başkan Arslan açıklamasında “Sözde haberde yer alan ve tamamen asılsız olan bir konu, belediyemizde FETÖ ile irtibat ya da iktisatlı kişilerin olduğudur. Tüm bu ahlaksız ve pervasız algı oyunlarının amacı; 40 yıldır FETÖ denilen illet yapının tüm zararlarını Türkiye’ye ve dünyaya haykırmayı bir görev edinen Cumhuriyet Halk Partisi’yle FETÖ’yü aynı kefeye koymaktır. Vicdanı olan hiçbir insanın buna hakkı da haddi de yoktur! FETÖ’yle uzaktan veya yakından ilgisi olan birisinin bırakın Edremit Belediyesi’nde çalışmasına müsaade etmemi, yolda görsem selam vermekten imtina ederim.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu