Gündemİlçe HaberleriSpor

BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN, MODERN PENTATLON ATLETLERİNE FORMA HEDİYE ETTİ

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Modern Pentatlon Antrenörü Mehmet Yıldırım, Eti Maden Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Muammer Akkoyunlu ve Pentatlon atletleri, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ok’ta yer aldı.

Pentatlon Antrenörü Mehmet Yıldırım, Modern Pentatlon’un, aynı gün içinde atıcılık, epe eskrim, serbest stil yüzme, binicilik ve 3 km. koşudan oluşan 5 yarışı içeren spor mücadelesi olduğuna değinerek; “Atletlerin Bandırmadaki Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullardaki öğrencileri özel yetenek testine tabi tutarak seçiyoruz. Yetenek testinden geçen öğrencilerin aileleri ile yüz yüze görüşerek tüm detayları görüşüyoruz bu şekilde ailelerinden izin alarak atletlerimizi Uluslararası standartlara uygun şekilde yetiştiriyoruz” dedi.

Hocalara ve atletlere nazik ziyaretleri için teşekkür ederek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Sizin gibi yetenekli sporcularımızın yetişmesi kentimiz ve ülkemiz adına çok önemli. İnşallah ileride sadece Bandırma ve Türkiye değil Uluslararası arenalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etme şansını yakalarsınız. Hepinizin gözlerindeki enerjiyi görebiliyorum. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Ne kadar çok spor yapar kendimizi geliştirirsek, aklımızda bir o kadar dinç olur. Bende birçok sporla ilgilendim, basketbol ve voleybol oynadım. 9-10 yaşlarında atletizmle uğraştım. Balıkesir bölgesinde 100 metrede birincilik uzun atlamada ikincilik derecelerim oldu. Hatta o dönemde madalyalarımı dönemin Belediye Başkanı Sedat Pekel’den aldım. Sizlere tavsiyem spordan kopmayın, sporu yaşam biçiminize yerleştirirseniz hem kötü alışkanlıklardan uzak kalırsınız hem da sağlıklı bir yaşam sizlerin olur. Sporu hayatınızdan eksik etmediğiniz sürece hem Belediye hem de Spor Vakfı olarak siz sporculara her zaman imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya devam edeceğiz” dedi.Konuşmaların sonunda Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ok atletlere forma hediye etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu