Gündem

Başkan Avcı Bir Süre Tedbiren İzolasyonda Olacağını Açıkladı

Başkan Avcı Bir Süre Tedbiren İzolasyonda Olacağını Açıkladı

Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Kocaman’ın temaslısı olan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın covid-19 testi negatif çıktı.

Başkan Hasan Avcı, “Vatandaşlarımız, çalışanlarımız ve yakınlarımızın sağlığı için tedbiren bir süre izolasyonda olacağım.” dedi.

SONUÇ NEGATİF ÇIKTI

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Kocaman’ın covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine mevcut temas durumdan dolayı kendisinin de covid-19 testi yaptırdığını açıkladı. Başkan Avcı’nın test sonucu negatif çıktı. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı konu ile ilgili açıklamada bulundu. Başkan Avcı açıklamasında, “ Belediye Başkan Yardımcımız Fikrettin Kocaman’ın dün yaptırmış olduğu Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Sağlık Bakanlığınca “ Temaslı değerlendirmesi yapılırken, Covid-19 vakasının PCR testi alınmasından veya semptom başlangıcından önceki 48 saatlik süre içindeki temaslıları değerlendirmeye alınır.” ifadesi mevcuttur. Belediye Başkan Yardımcımız Fikrettin Kocaman ile son temasımızın 48 saatten fazla süre geçmesine rağmen bugün yaptırmış olduğum Covid-19 test sonucum negatif çıkmıştır. ”dedi.

TEDBİREN İZOLASYON

Başkan Avcı yine de bir süre izole kalmayı uygun gördüğünü dile getirdiği açıklamasında, “Ancak Vatandaşlarımız, çalışanlarımız ve yakınlarımızın sağlığı için tedbiren bir süre izolasyonda olacağım. Lütfen tedbiri elden bırakmayalım ve maske-mesafe-temizlik kurallarına uyalım. Sabredersek ve hep birlikte mücadele edersek en kısa sürede bu hastalıktan kurtulacağız inşallah.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu