Gündem

Başkan Avcı Çınarlıdere Mezarlığı’nda Çalışmaları İnceledi

Başkan Avcı Çınarlıdere Mezarlığı’nda Çalışmaları İnceledi

 

Başkan Avcı Çınarlıdere Mezarlığı’nda Çalışmaları İnceledi. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı Çınarlıdere mezarlığında son dönemde yapılan yenilikleri yerinde inceledi.

Çınarlıdere mezarlığında incelmelerde bulunuldu

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı Balıkesir merkezde hizmet veren iki mezarlıktan biri olan Çınarlıdere mezarlığında son dönemde yapılan yenilikleri yerinde inceledi. 2020 yılının başlarından itibaren ülkeyi ve kenti etkisi altına alan kovid-19 salgını ve salgının etkileri sebebi ile birçok hizmet alanında olduğu gibi mezarlıklarda da bir takım yeniliklere gidildi.

“2021’de hizmetlere ara vermeyeceğiz”

Yapılan yenileme ve düzenleme çalışmaları Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı tarafından yerinde incelendi. Yeni yılın ilk günlerinde incelemelerine ara vermeyen Hasan Avcı Çınarlıdere mezarlığında yapılan çalışmaları inceleyerek hem eksikleri tespit etti hem de mezarlık görevlilerinin yeni yılını kutladı. Hasan Avcı 2021 yılında hizmetlere ara vermeden devam edileceğini belirtti. Yapılan mezarlık inceleme ziyaretlerinde Başkan Hasan Avcı’ya yardımcıları eşlik etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu