Gündemİlçe Haberleri

Başkan Avcı Halalca’da Yangın Çıkan Evi Ziyaret Etti

Başkan Avcı Halalca’da Yangın Çıkan Evi Ziyaret Etti

 

Altıeylül İlçesi’ne bağlı Halalca Mahallesi’nde önceki gün çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Meydana gelen olayın ardından Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı yangından evleri hasar alan aileyi ziyaret etti.

HALALCA’DA EVDE ÇIKAN YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Altıeylül İlçesi’ne bağlı Halalca Mahallesi’nde önceki gün yangın meydana geldi. İtfaiye ekiplerine haber verilmesi üzerine ekipler Halalca Mahallesi’nde bulunan evde çıkan yangına müdahale ederek söndürdü. Yangın söndürme çalışmalarının ardından Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı evleri hasar gören yangınzede aileyi ziyaret etti. Başkan Avcı ziyaretinde evleri oldukça hasar alan aile ile görüşerek ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

“AİLEMİZİN YANINDAYIZ”

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı olay sonrası açıklamada bulunarak, “Halalca mahallemizde ikamet eden ve çıkan yangın sonucu evi ve eşyaları kullanılamaz hale gelen ailemizin yanındayız. Altıeylül Belediyesi olarak ailemizin zarar gören evi için ne gerekiyorsa yapacak, iyi günde, kötü günde vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bir daha böyle acılar yaşanmaması dileğiyle, kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu