Gündem

Başkan Avcı Temizlik İşleri Ve Emniyet Personelleri İle Buluştu

Başkan Avcı Temizlik İşleri Ve Emniyet Personelleri İle Buluştu

 

Başkan Avcı Temizlik İşleri Ve Emniyet Personelleri İle Buluştu. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı yılının son saatlerindekovid-19 salgını ile mücadele kapsamında ilçede görevini sürdüren temizlik işleri personelleri ve emniyet personellerini ziyaret etti.

TEMİZLİK İŞLERİ VE EMNİYET PERSONELİ İLE BULUŞTU

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı yılının son saatlerindekovid-19 salgını ile mücadele kapsamında ilçede görevini sürdüren temizlik işleri personelleri ve emniyet personellerini ziyaret etti. Başkan Avcı yılın son saatlerinde ilçe için çalışmaya devam eden ekiplere teşekkür ederek yeni yıllarını kutladı.

YENİ YILLARINI KUTLADI

Hasan Avcı ziyaretlerle ilgili olarak, “2020 yılının son saatlerinde bizlerin sağlığı ve ilçemizin temizliği için fedakarca mücadele eden saha personelimizi ziyaret ettik. Ardından, şehrimizin güvenliği için 7/24 görev başında olan güvenlik güçlerimize ziyarette bulunarak ilçemize ve şehrimize verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkürlerimizi sunduk. Bu vesile ile tüm hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl diliyorum. ”dedi. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’ya ziyaretlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Altıeylül İlçe Başkanı Tayfun Tursun eşlik etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu