Gündem

Başkan Avcı’dan Altıeylül Muhtarlarına Ziyaret

Başkan Avcı’dan Altıeylül Muhtarlarına Ziyaret

 

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman Yıldız, Gaziosmanpaşa, Sütlüce ve Dinkçiler mahallelerini ziyaret ettiler

MERKEZ MAHALLELER ZİYARET EDİLDİ

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman Yıldız, Gaziosmanpaşa, Sütlüce ve Dinkçiler mahallelerini ziyaret ettiler. Yapılan ziyaretlerde mahalle muhtarları ile bir araya gelindi. Yıldız, Gaziosmanpaşa, Sütlüce ve Dinkçiler mahalle muhtarları ile tek tek görüşen Başkan Hasan Avcı ve Fikrettin Kocaman ziyaretler sırasında muhtarlara vatandaşlar tarafından bildirilen talep ve sıkıntılara yönelik bilgi alındı.

İHTİYAÇLAR TESPİT EDİLDİ

Hasan Avcı ve Fikrettin Kocaman mahallelerin ihtiyaçlarının tespiti noktasında gerçekleştirdikleri ziyarette yapımı süren Altıeylül Belediyesi projelerini de ziyaret ederek bilgi aldılar. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ziyaretler sonrasında açıklamada bulunarak, “Değerli Muhtarlarımız ile sürekli iletişim halinde olarak, Altıeylül’ümüz için var gücümüzle çalışmaya devam edecek, 2021 yılında ilçemizin dört bir yanında yatırımlarımızı ve hizmetlerimizi tüm hızıyla sürdüreceğiz. ”dedi. Muhtarlar ziyaretleri sebebi memnuniyet duyduklarını belirttikleri Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman’a teşekkürlerini ilettiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu