Gündemİlçe Haberleri

Başkan Avcı’dan Çocukları Serinletecek Haber

Başkan Avcı’dan Çocukları Serinletecek Haber

 

Altıeylül Belediyesi’nin üç yıllığına devraldığı, ancak Pandemi nedeni ile kapalı tutulan ve Balıkesir’de yaz aylarında özellikle 7-14 yaş aralığında ki çocukların yüzme öğrendiği Atatürk Yüzme Havuzu ve bahçesinde gençlerin rağbet ettiği yenilenen Basketbol sahaları tekrar hizmete açılıyor.

Avcı “Şen Kahkahaları Yürek Aydınlatıyor”

Konu ile ilgili Merhaba’ya açıklamada bulunan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı “biz çocuklarımız ve gençlerimizi önemsemekle yetinmiyor, onlar için Millet kütüphaneleri, kültür merkezleri ve sağlıklı spor yapabilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Bizi en çok mutlu eden şey, bu alanlara çocuklarımızın gösterdikleri katılım ve yüreğimizi aydınlatan şen kahkahaları” dedi.

02

En Çok Çocukları Sevindirecek

Balıkesir merkezde yaşayan çok sayıda ebeveynin rağbet ettiği Atatürk yüzme havuzunda, Bilim Kurulunun hazırladığı alınması gereken tedbirler rehberine uyularak düzenlemelerin yapıldığı yüzme havuzu en çok çocukları sevindirecek. Başkan Avcı, açılacak Havuzda Covid-19 ile ilgili tüm tedbirlerin alındığını ve düzenli olarak denetleneceğini belirtti.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu