GündemSiyaset

BAŞKAN AVCI’DAN GÜNDOĞAN’A MÜJDE

Gündoğan Mahallesi’nde seçim çalışmalarını sürdürerek düzenlenen mitinge katılan Başkan Avcı, mahalle sakinlerine müjdeler verdi. Gündoğan’ın her zaman kendilerine en büyük desteği veren mahallelerden olduğunu belirten Avcı, “İnanıyoruz ki 31 Mart’ta dün olduğu gibi en büyük desteği yine Gündoğan bize verecek” dedi.

 

Altıeylül Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan adayı Hasan Avcı, seçim çalışmalarını Gündoğan Mahallesi’nde sürdürdü. Gündoğan’da düzenlenen mitinge katılarak vatandaşlara hitap eden Başkan Avcı’ya, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz, MHP İl Başkanı Orhan Dereli, AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Atahan, kadın ve gençlik kolları yönetici ve üyeleri ile meclis üyeleri eşlik etti. Gündoğan’da büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Avcı, burada 31 Mart seçimleri için vatandaşlardan destek isterken, mahalle sakinlerine müjdelerde verdi.

 

GÜNDOĞAN’A MİLLET KIRAATHANESİ

Gündoğan Mahallesi’nin Altıeylül’ün gözbebeği olduğunu ve en büyük desteği veren mahallelerden olduğunu söyleyen Başkan Avcı, “Gündoğan Mahallemiz bizim gözbebeğimiz, bizim her zaman en iyi destekleyen mahallelerimizden birisi. Gündoğan bizi seviyor, bizde Gündoğan’ı seviyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu size 15 Temmuz Parkı’nı yaptı. Büyükşehir marifetiyle Cuma Pazarı’nın üzerini kapattı. Ama biz bugün Cengiz Topel Caddesi üzerine 6 bin 500 metrekare alana kurulu, içerisinde aşevinden, giyim marketinden, gıda marketinden, dershanesine, kreşine, sinema salonlarına kadar Gündoğan Mahallemizin, Altıeylül’ümüzün, Balıkesir’imizin istifadesine sunulacak çok güzel bir binanın inşaatını yapıyoruz. İnşallah bittiğinde hem bu mahallemize, hem de Altıeylül’ümüze çok büyük kazanımlar olacak. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu