GündemDünyadan Haberler

Başkan Avcı’dan Sanata Destek

Başkan Avcı’dan Sanata Destek

 

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı T.C. Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğrencisi Mediha Gönenç’i makamında ağırladı. Gönenç Başkan Avcı’ya eşiyle beraber çizdiği resmini hediye etti.

Yetenekli Öğrenciyi makamında ağırladı

T.C. Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğrencisi Mediha Gönenç Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’ya eşiyle beraber çizdiği resmini hediye etti. Yetenekli öğrenci Mediha Gönenç Başkan Avcı’nın makamına yaptığı ziyarette Başkan Avcı’ya eserini sunarken Hasan Avcı çalışmayı çok beğendiğini ifade ederek teşekkür etti. Hasan Avcı Balıkesir’de başta genç yetenekler olmak üzere her zaman ve her alanında sanata değer verildiğini söyleyerek sanatsal projelere verilen desteklerden asla vazgeçilmeyeceğini ifade etti.

“ALGEM’de keşfedildi”

Hasan Avcı yetenekli öğrenci Mediha ile ilgili olarak, “Algem Birimimizin “Yetenek Keşfi” projesi ile keşfettiğimiz T.C. Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğrencisi Mediha Gönenç bize bugün güzel bir sürpriz yaptı. Mediha ve daha nice yetenekli gençlerimize desteklerimizi bundan sonrada sürdüreceğiz. Kendisine anlamlı hediyesi için çok teşekkür ediyor, eğitim-öğretim hayatında başarılar diliyoruz.”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu