Gündemİlçe Haberleri

Başkan Avcu 2021’in İlk Günlerinde Sahayı Boş Bırakmadı

Başkan Avcu 2021’in İlk Günlerinde Sahayı Boş Bırakmadı

 

Başkan Avcu 2021’in İlk Günlerinde Sahayı Boş Bırakmadı. Yeni yılın ilk günlerinde Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu saha incelemelerine devam etti.

“Gece gündüz güzel Bigadiç için çalışmaya devam”

Yeni yılın ilk günlerinde Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu saha incelemelerine devam etti. Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında uygulanan 3 günlük sokağa çıkma kısıtlaması sebebi ile boş kalan sokaklarda ilçe belediyesine bağlı ekipler çalışmalarına devam ettiler. Yeni yılın ilk günlerinde sürdürülen çalışmaları İsmail Avcu’da ziyaret ederek çalışan personeller ile bir araya geldi. Başkan Avcu konuyla ilgili olarak, “Bizler gece gündüz daha güzel bir Bigadiç için çalışmaya devam ediyoruz. ”dedi.

Çalışanlara tedbirleri hatırlattı

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu saha incelemeleri sırasında personellere kolaylıklar dileyerek, kovid-19 tedbirlerine yönelik hatırlatmalarda da bulundu. Avcu çalışmaların aralıksız sürmesinin 2021 yılı için büyük önem taşıdığını ifade ederken Bigadiç Belediyesi olarak çalışmaları yürüten personellerin sağlıklarının büyük önem taşıdığını dile getirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu