Gündemİlçe Haberleri

Başkan Avcu İlçe’de Devam Eden Projeleri İnceledi

Başkan Avcu İlçe’de Devam Eden Projeleri İnceledi

 

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu İlçe Kaymakamı Mehmet Halis Aydın ile beraber ilçede devam eden çalışmaları yerinde incelediler.

Çalışma ziyaretleri kapsamında bir çok noktada yapılan belediye çalışmalarında incelemelerde bulunan Başkan Avcu ve Kaymakam  Aydın ilk olarak Çavuş Mahallesi’nde  Hürriyet Caddesi, Bor Caddesi ve Gazi Bulvarı’nda devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışan personele kolaylıklar dilediler.

İnceleme ziyaretlerinde Başkan Avcu ve Kaymakam Aydın’ın ikinci durağı İlçe Merkezi’nde devam eden doğalgaz çalışmaları ve 100. Yıl Parkı’nda devam eden çevre düzenlemesi çalışmaları oldu.

 

Son Durak İtfaiye Grup Amirliği Hizmet Binası

Belediye Başkanı İsmail Avcu ve Kaymakam Halis Aydın’ın son durağı ise yapımına henüz başlanmış olan Bigadiç İtfaiye Grup Amirliği Hizmet Binası oldu. İnşaat alanını ziyaret ederek personele kolaylıklar dileyen Başkan Avcu ve Kaymakam Aydın inceleme ziyaretlerinin hem proje kontrolleri açısından hem de edinilen gözlemlerin sonraki çalışmalarda  faydalı olduğunu düşündüklerini dile getirerek ilerleyen günlerde de İlçe’de yapılacak olan projeler üzerinde devam edeceğini belirttiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu