Gündemİlçe HaberleriSiyaset

BAŞKAN AVCU VE VEKİL UYGUR’DAN ANKARA’DA BİR DİZİ ZİYARET

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Gökçe Uygur Ankara’da bir dizi ziyarette bulundular.

 

BAKAN KASAPOĞU İLE GÖRÜŞÜLDÜ

 

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Gökçe Uygur Ankara’da bir dizi ziyarette bulundular. Ankara ziyaret programı kapsamında Başkan Avcu ve Milletvekili Uygur ilk olarak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile bir araya geldiler. Yapılan ziyarette Bigadiç İlçesi’nde yapılacak spor yatırımları ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

125189304 1617746225071658 6705086068485344946 N

“GENÇLERİMİZ İÇİN TÜM GAYRETİMİZİ GÖSTERİYORUZ ”

 

Başkan İsmail Avcu ziyaret ile ilgili olarak, “Bakanımızı makamında ziyaret ederek İlçemizin spor yatırımları hakkında istişarede bulunduk. Her alanda olduğu gibi Balıkesirli gençlerimiz için spor faaliyetleriyle ilgili yatırımlar konusunda tüm gayretimizi gösteriyoruz. Gençlerimiz için yapılacak projeler ile ilgili destekleri ve nazik misafirperverliği dolayısıyla Sayın Bakanımıza teşekkür ederim. ” dedi.

 

BİRPINAR İLE İLÇE YATIRIMLARI DEĞERLENDİRİLDİ

 

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Gökçe Uygur Ankara ziyaret programları kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar’ı ziyaret ettiler. Yapılan ziyarette İlçe yatırımlar ve süren çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Başkan Avcu yapılan ziyaret ile ilgili, “İlçemize gösterdiği ilgi, alaka ve destekleri için Sayın Bakan Yardımcımıza teşekkür ederiz.” dedi.

 

ETİMADEN İLE BÖLGE DEĞERLENDİRİLDİ

 

Ankara ziyaretleri kapsamında Milletvekili Belgin Gökçe Uygur ve Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’nun son durağı ise Etimaden Genel Müdürü Serkan Keleşer’in makamı oldu. Ziyarette Bigadiç’te ki Etimaden kurum faaliyetleri ve bölgenin genel durumu hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu