Başkan Bağcı'dan İlk Santra! Zafer Kupası Heyecanı Başladı

Gömeç Belediye Başkanı Melih Bağcı, 30 Ağustos Zafer Kupası Mahallelerarası Futbol Turnuvası’nın ilk santrasını gerçekleştirdi. Bağcı, tüm takımlara dostluk ve centilmenlik dolu bir turnuva diledi.

Başkan Bağcı'dan İlk Santra! Zafer Kupası Heyecanı Başladı

Başkan Bağcı’dan İlk Santra! Zafer Kupası Heyecanı Başladı

Gömeç’te sporun ve dostluğun bir araya geldiği 30 Ağustos Zafer Kupası Mahallelerarası Futbol Turnuvası, Gömeç Belediye Başkanı Melih Bağcı’nın yaptığı ilk santra ile başladı. Turnuva, ilçedeki mahalleler arasında rekabeti pekiştirecek ve dostluk dolu anlara sahne olacak.

Başkan Bağcı'dan İlk Santra! Zafer Kupası Heyecanı Başladı
Gömeç’Te Zafer Kupası Heyecanı

Başkan Melih Bağcı, turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada, sakatlık yaşanmadan, centilmenlik ve dostluk içinde geçecek bir turnuva olmasını temenni etti. Tüm takımlara başarılar dileyen Bağcı, Gömeç’in sporun başkenti olarak anılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Turnuva boyunca mahalleler arasında gerçekleşecek karşılaşmalar, sporun birleştirici gücünü pekiştirecek.

Başkan Bağcı'dan İlk Santra! Zafer Kupası Heyecanı Başladı
Turnuva Heyecanı Başladı

Haber: Bülten

Başkan Bağcı Duyurdu “Başlama vuruşu benden”

balıkesir turnuva gömeç dostluk Gömeç Belediyesi balıkesir gömeç futbol turnuvası centilmenlik melih bağcı başkan bağcı zafer kupası ilk santra mahallelerarası sporun başkenti