Gündemİlçe Haberleri

Başkan Bahçavan Dur Durak Bilmeyen Saha Ekiplerine Teşekkür Etti

Başkan Bahçavan Dur Durak Bilmeyen Saha Ekiplerine Teşekkür Etti

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan vatandaşlara hizmet için sahada  özveri ile çalışan belediye ekiplerine teşekkür etti.

Her Noktada Ayrı Bir Çalışma

Dursunbey’de tepeden tırnağa ilçenin görünümüne düzen kazandırmak ve vatandaşların ulaşımlarını kesintisiz sağlanması adına çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda kovid-19 pandemi tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı günlerinde bile Dursunbey Belediyesi ekipleri çalışmalarına ayrıca hiç ara vermediler. İlçe Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın talimatı ile tespit edilen sorunların anında çözümü için işe koyulan ekipler her yıl olduğu gibi 2021 yılının ilk gününden bu yana da çalışmalarına hiç ara vermedi. Fen İşleri ekipleri bu hafta Dursunbey’in birçok noktasında kaldırım, duvar, bakım-onarım, bordür, ayrıca tretuvar işlerine devam etti.

Başkan Bahçavan’ın Hedefleri Doğrultusunda Aralıksız Çalışıyorlar

Özellikle Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın ilçenin çehresini değiştirme hedefi doğrultusunda çalışmaya devam ediyorlar. Başkan Bahçavan’da özveri ile çalışan bu ekibi unutmuyor. Her fırsatta belediyenin ismini hizmetlerle anılmasına vesile olan ekiplere teşekkürlerini ileten Bahçavan yeri geldiğinde saha ziyaretlerinde taşın altına elini koymaktan da çekinmiyor. Başkan Bahçavan, “Ekiplerimiz vatandaşlarımızın adım attığı yolun daha güzel, geçtiği yerin daha iç açıcı, seyahatlerinin daha güvenli olması için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Onlar taş üstüne taş koymaya devam ederek Dursunbey’i her geçen gün daha yaşanabilir bir yer haline getiriyorlar. Ayrıca emeklerinden dolayı tüm saha çalışanlarımıza teşekkür ederim.”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu