GündemEkonomiİlçe Haberleri

Başkan Bahçavan Müsiad Expo’da Dursunbeyli Girişimcileri Ziyaret Etti

Başkan Bahçavan Müsiad Expo’da Dursunbeyli Girişimcileri Ziyaret Etti

Başkan Bahçavan Müsiad Expo’da Dursunbeyli Girişimcileri Ziyaret Etti. Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan MUSİAD EXPO fuarını ziyaret etti

KARANTİNA SONRASI İLK DURAK FUAR

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan covid-19 karantinasının sona ermesi üzerine saha çalışmalarına geri döndü. Başkan Bahçavan İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nde düzenlenen MUSİAD EXPO fuarını ziyaret etti. Yapılan ziyarette bir çok Dursunbey firmasının stantlarda yerini alması üzerine Başkan Bahçavan Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nin tanıtılmasında büyük rol oynayan organizasyonda firmaları ziyaret ederek yetkililer ile bir araya geldi.

DURSUNBEYLİ GİRİŞİMCİLRDEN BİLGİ ALINDI

Yapılan ziyarette Dursunbey stantlarındaki yetkililerden tanıtım faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı. Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan düzenlenen fuara katılımın İlçe OSB’sinin tanıtımı ve ilçenin firmaları ve dolayısıyla sağlanacak yatırımlar için çok faydalı olduğunu dile getirerek, “Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi olarak MÜSiAD EXPO fuarındayız. OSB’mizi yerli ve yabancı yatırımcılara tanıtarak, istihdamı arttırmak için tanıtımlarımızı sürdürüyoruz. MÜSİAD EXPO fuarına katılan Dursunbeyli girişimcilerimizi ziyaret ediyoruz. İlçemizin tanıtımı ve ekonomisine güç veren kıymetli hemşehrilerimi kutluyorum.” Diye konuştu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu