Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Başkan Bahçavan’dan Büyük Çıkış!

Başkan Bahçavan’dan Büyük Çıkış!

 

 “En büyük Başkan Bizim Başkan” sloganı ile kürsüye çıkan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ilçede yapılan çalışmaları anlattığı kongredeki konuşmasında hizmet konusunda bugüne kadar Dursunbey’in yaşadığı problemleri çözdük tek sıkıntımız kaldı oda çözülecek dedi.

 

Aksa Neyine Güveniyorsa!

Başkan Bahçavan, “ Balıkesir’de doğalgaz yatırımı yapan firma AKSA gaz Dursunbey’i dağıtım ağına hala alamadı. Siyasi olarak ta bastırmamıza rağmen neyine güveniyorsa!… diyerek Doğalgaz hizmetinden Dursunbeylilerin mahrum bırakılamayacağını ve çözüme yaklaştıklarını söyledi.

Dursunbey İlçe Başkanı Üzeyir Sali

Dursunbey AK Parti İlçe Kongresi dün gerçekleştirilirdi. İlçe kongresinde bir konuşma yapan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, hizmetler noktasında yaptıklarımız var ancak eksiklerimiz yok mu elbette ki var onları da tamamlayacağız mesajı verdi. İlçeye doğalgaz getirilmesi süreci hakkında ilginç ve çarpıcı değerlendirmeler yaptı. . AK Parti Dursunbey ilçe Başkanı Üzeyir Sali ve yeni yönetiminden oluştu

“Milletimiz Bağlılığını Sandıkta Gösterdi”

2014 yılından buyana yaklaşık Büyükşehirimizle birlikte 250 milyoun üzerinde büyükşehir ve ilçe belediyesi olarak yollar yaptık.137 çocuk parları, asfaltlar, hayatı kolaylaştırmak için hep yapıldı. Büyükşehir yayası çerçevesinde hizmet ediyoruz Bu hizmetlerimizin de açılışlarını yapmadık. Vatandaşlarımız kendisine hizmet eden konusunda bağlılığını sandıkta gösterdi. Kırsal mahallelerimizde yüzde 70’le seçim aldık. Vatandaşımız kendisi ile ilgilenenlere karşı ve Cumhurbaşkanımıza olan sevgisi ile sonuçları bize yansıtıyor. Eksikliklerimiz yok mu elbette var. Onları da yapacağız.

“Göç’ü Engellemek Önemliydi”

Dursunbey’de 2014’te yola çıkarken 80’li yıllarda 55 bin olan nüfus 40binlere indirdi bunu çıkartmalı ve yükseltmeliyiz dedik. Kırsal mahallelerimizde merkezde yaşlımız çok. Sevgi Evimizi kurduk .Ev temizlik ekipleri, duş temizlik vb hizmetlerimiz oldu. En büyük problem göçü engellemekti ve seçilir seçilmez Organize Sanayi Teşebbüsüne giriştik. Dursunbey’de sanayi olmaz dediler ancak biz inancımızla dirayetle OSB’de bugün 11. yerimizi sattık.

“Yol –Yol-Yol Dedik”

“Yol yol yol dedik. Balıkesir Tavşanlı yolu konusunda yaşanan şanssızlıklar geride kaldı ve hızlı bir çalışma başlatıldı. Hükumetimizin gelirlerinin düşmesi gereken bir dönemde müteahhitte işin parasının yapıldığı anda ödeneceği sözü ile işe girişildi. Vatandaşımız doğalgaz istiyor. Bu konuda da toplantı yaptık ve ilçemizin sorunları konuşulurken ilçemizdeki doğalgaz konusu gündeme geldi. Dursunbey hem Tavşanlı’ya uzaklığı hem de Balıkesir’e uzaklığı ile neredeyse arada kaldı arafta kaldık.” dedi. Başkan Bahçavan, “ Balıkesir’de doğalgaz yatırımı yapan firma AKSA gaz Dursunbey’i dağıtım ağına hala alamadı. Siyasi olarak ta bastırmamıza rağmen neyine güveniyorsa hala daha alamadık…”ifadelerini kullandı. Gelişen süreç hakkında bilgilendirmeler yapan Başkan Bahçavan, doğalgaz konusunda yaşanan sıkıntılara değindi. BURSA Gaz’ın bu konuda “ biz sizin işinizi yaparız yeter ki muvaffakiyeti alın” dediğinin altını çizerek bu konuda yazışmalar yapılıyor inşallah doğalgazı getireceğiz” dedi. AK Parti Dursunbey ilçe Başkanı Üzeyir Sali ve yeni yönetiminden oluştu.

Haber: Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu