Gündemİlçe Haberleri

Başkan Cankul “Bizde Hizmet Akışı Bitmez Daha Yürüyecek Çok Yolumuz Var”

Başkan Cankul “Bizde Hizmet Akışı Bitmez Daha Yürüyecek Çok Yolumuz Var”

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ilçede yürütülen rutin çalışmalar bir yana hizmet bitmez diyerek yeni projeler ürettiklerini söyledi. Daha yapacak çok işimiz var diyen Başkan Cankul, “her biri birbirinden önemli projeler ile ilçemize yakışır hizmetleri hayata geçirmek için, ayrıca insanımıza yakışır yaşam kalitesini arttırmak için; yılmadan, usanmadan ve yorulmadan çalışıyoruz. Daha çok çalışacağız” dedi.

01 2

Çalışmalar Hız Kazandı

Kepsut Belediyesi tarafından ilçenin çehresinin değişiminin yanında özellikle asfaltlama çalışmalarında ve ayrıca ilçenin parklarındaki yeşile olan duyarlılık göze çarpıyor. Konuyla ilgili olarak geçtiğimiz gün Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Turhan ve Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı  Gökhan Mit ilçedeki çalışmaları yerinde takip etti.Büyükşehir Belediyesi ve Kepsut Belediye ekiplerince ilçede devam eden çalışmalar; Karaçaltı mahalle yolu ve ayrıca Keçidere yolunda da sıcak asfalt kaplama çalışması hız kazandı.

198431110 933972724057186 5674816650400786353 N

Kepsut İçin Yaptıklarımızın Yanında Daha Yapacaklarımızda Var

Tevazu, Samimiyet, Gayret ile Hep birlikte çalışmayı önemsediğinin altını çizen Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, “Mutlu, Huzurlu ve ayrıca Refah Dolu Bir Kepsut için çalışıyoruz.. Kepsut’umuz için var gücümüzle hizmet üretmeye devam ediyoruz. Dörtbir koldan çalışmalarımız devam ederken hizmetlerimizin karşılığı hemşehrilerimizin yüzündeki memnuniyeti görmek yorgunluğumuzu alıyor.”dedi.İlçe halkı ve esnaflara yaptığı ziyaretleri de aksatmayan Başkan Cankul halkı dinlemeye ve ayrıca siteklerin taleplerin birebir kendisine ulaşmasını da önemsediğini aktardı. MERHABA ya konuşan Başkan Cankul, “ ilçemizde hizmet bitmez. Halkımız en güzel hizmeti hak ediyor ve bizde onlar için var gücümüzle çalışıyoruz.

Geçtiğimiz günlerde Armutlu mahallemizde ekiplerimizce Bakım ve Onarımı yapılan Cem evimizdeki çalışmaları inceledik. Bir diğer gün başka bir mahallede ayrıca halkımızı dinledik. Ziyaret ederek onları dinlemeye devam ediyorum. Kepsut insanı samimidir bende onların bir evladıyım. Elbette ayaklarına gidip dinleyeceğim. Onlar bana gelecek ben onlara gideceğim. Bu hep böyle oldu ben halkımdan memnunum. Onlar için çalışmaya devam” şeklinde konuştu.

131653084 937453220375803 1742655045237018771 N

Yol ve Parklarda Çalışmalar Sürüyor

Karayolları 14. Bursa Bölge Müdürü Ömer Güzel ilede görüştüğünü belirten Başkan Cankul çalışmaları başlayan Kepsut-Balıkesir duble yol çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Bu konuda inşallah 2022 yılında hemşehrilerimiz daha güvenli ve ayrıca konforlu ulaşıma kavuşacak diyen Cankul her konuya yetişmeye çalışıyoruz. Ekiplerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Belediyemiz duyarlı, çalışanlarımız duyarlı. Nefes alınacak mekanlarımızdan biri olan Ali Osman Sali parkımızı da yeniledik. Balıkesir Büyükşehir Belediyemizin desteği ile ekiplerimiz Ali Osman Sali parkımızın ; aydınlatmasından yeşil alanlarına kadar restore ederek hemşerilerimizin daha ferah vakit geçirmelerini sağlayacak ayrıca bir hizmeti daha tamamlamak üzereyiz. Çalışıyoruz” dedi. Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu