Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Başkan Cankul’dan Ankara Ziyareti

Başkan Cankul’dan Ankara Ziyareti

 

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i ziyaret etti.

2021 YATIRIMLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 2021 Kepsut yatırımlarını görüşmek üzere Ankara’da bazı ziyaretlerde bulundu. Cankul Ankara ziyaretlerinde ilk olarak AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Balıkesir’e ilişkin ve 2021 yatırımlarına yönelik sohbet edilmesinin ardından Milletvekili Aydemir ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i ziyaret ettiler.

ŞENEL’İN MAKAMINA ZİYARET

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’in makamına yapılan ziyarette Kepsut’un 2021 yatırımları görüşüldü. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, “Değerli başkanımız ile ilçemizde yatırım programına alınacak projelerimizi istişare ettik. Başkanımıza; nezaketi ve Balıkesir’imiz ile Vefalı Yurdumuza olan ilgisi için teşekkür ediyorum. Kıymetli Milletvekilimiz Sayın Pakize Mutlu Aydemir’e de göstermiş olduğu ilgi ve destekten dolayı şükranlarımı sunarım. ”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu