İlçe HaberleriSiyaset

Başkan Cengiz: ‘Çalışmalarımızla Takdir Topluyoruz’

İvrindi'de yapılan Mahalli İdareler seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdüren Başkan Yusuf Cengiz, gittiği her yerde takdir topluyor. Cengiz, "Yürüttüğümüz çalışmalar, hayata geçirdiğimiz onlarca projeyi halkımız biliyor ve görüyor" dedi.

Başkan Cengiz: ‘Çalışmalarımızla Takdir Topluyoruz’

Baskan Cengiz Calismalarimizla Takdir Topluyoruz 1
Başkan Cengiz: ‘Çalışmalarımızla Takdir Topluyoruz’

İvrindi’de Gelişmeyi Sağladık

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, son beş yılda ilçede başarılı çalışmalara imza attıklarını belirterek, “Memleketimize hizmet sevdamız günden güne büyüyor. Her alanda ilçemizin gelişmesine yönelik adımlar attık. Her mahalleye dokunduk, talepleri yerine getirdik” dedi.

Baskan Cengiz Calismalarimizla Takdir Topluyoruz 2

Halkımızın Desteği Tam

Başkan Cengiz, halkın coşkuyla karşıladıklarını ve yaptıkları çalışmaların takdir edildiğini belirterek, “Altyapıdan üstyapıya, sosyal projelerden, sosyal tesislere her alanda yürüttüğümüz çalışmalar halkımız tarafından biliniyor, takdir ediliyor” şeklinde konuştu. Cengiz, halkın desteğinin kendilerine güç verdiğini ve güvenlerinin tam olduğunu vurguladı.

Baskan Cengiz Calismalarimizla Takdir Topluyoruz 3

Yeni Dönemde Hedefler Büyük

Başkan Yusuf Cengiz, 2024-2029 yılları arasında ilçede gerçekleştirecekleri çalışmaları büyük hedeflerle belirlediklerini ifade ederek, “İvrindi Belediyesi Fabrika alanları projemiz ile ilçemizin istihdam anlamında yaşanan temel sorununa neşter vuracağız” dedi. Ayrıca, termal otel ve benzinlik projesi ile termal organize sanayi projesinin hayata geçirileceğini, sosyal tesislerin arttırılacağını ve ulaşım sorunlarının çözüleceğini dile getirdi. Başkan Yusuf Cengiz, hedeflerinin İvrindi’nin daha da gelişmesi ve ilerlemesi olduğunu vurgulayarak, “Her zaman ki gibi kazanan İvrindi olacak, kazanan vatandaşlarımız olacak” dedi.

Haber: Bülten

Çömez: ‘Marmara Adası’nda Doğa Katliamı Durmalı’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu