Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Başkan Cengiz Ekrem Başaran’ı Tebrik Etti

Başkan Cengiz Ekrem Başaran’ı Tebrik Etti

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz birliktelik ve uyum içinde çalıştıklarını söylediği İvrindi AK Parti İlçe Teşkilatını tebrik etti.

BİRLİKTELİK VE UYUM TAKDİRİ

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz önceki gün gerçekleştirilen AK Parti 7.Olağan İl Kongresi sonrası açıklamada bulundu. Cengiz açıklamasında öncelikle ilçe teşkilatını tebrik etti. Yusuf Cengiz AK Parti İvrindi İlçe teşkilatının yıllardır kendi içinde bir uyum ile çalıştığını ve kongre sürecinde de bu birlikteliği ve uyumu yansıttığını söyledi.

KONGRE SONRASI TEBRİK MESAJI

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz İvrindi teşkilatının kongrenin gerçekleştiği Kurt Dereli Spor Salonu’nda parti afişinin basılı olduğu büyük bir bayrağı dalgalandırdığı o anları hatırlatarak, “Bugün İl Başkanlığımızın kongresinde, İlçe Teşkilatımızın birlikteliği harikaydı. Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve davaya gönül vermiş İvrindimizin AK kadrosunu salonda yarattığı güzel görüntü sebebiyle kutluyorum. Aynı, inanç, dinanizm, heyecan ve ilk günkü aşkla 2023-2053 -2071 hedeflerine yürümeye devam ediyoruz. AK Parti Balıkesir İl Başkanlığına seçilen Ekrem Başaran başkanımızı ve yönetim kurulunu tebrik ediyor  “İnandığın Yolda Yürü ” hedefiyle yürüteceği görevinde muvaffakiyetler diliyorum. ”diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu