Gündemİlçe Haberleri

Başkan Cengiz İvrindi Halkıyla İç İçe

Başkan Cengiz İvrindi Halkıyla İç İçe

 

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz İvrindi’nin çehresini değiştirmek için yoğun bir mesai yaptı. İvrindi’de gençleri önemli bir yatırımla daha buluşturdu. Öte yandan ilçede rutin belediye hizmetlerinin devam ettiğini belirten Başkan Cengiz, ilçeye yapılan yatırımlarında önemine değindi.

 

Gençler İçin Bakanlıkla Protokol Yapıldı

İvrindi genelinde genç ve çocuklar için halı sahalar, oyun grupları, genç odaları inşaatı gerçekleştiren, spor okulları açan İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ilçe merkezine başlattığı yarı olimpik yüzme havuzu ve millet kütüphanesi inşaatından sonra Gençlik Merkezi’nin ilçeye kazandırılması için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile protokol imzaladı.

“Halkın Taleplerini Dinliyoruz”

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz “Biz gücümüzü halkımızdan alıyoruz. Yürüttüğümüz saha çalışmaları ile sürekli bilgilendirme yapıyoruz. Onların bizden talep ettiklerini önemsiyor ve daima notumuzu alarak değerlendiriyoruz. Halkımızın içinde olmak bize ekstra güç veriyor.”dedi.

 

Ivrindi De Genclere Yatirim Suruyor 3 14800631 Osd

 

Halkla Birlikte İstişareye Verilen Önem

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, “Yürüttüğümüz çalışmaların halk tarafından ne denli verimli olduğunu birebir dinleyerek öğreniyoruz “dedi.  “Biz İvrindi için her alanda etkin mücadele veriyoruz. Tüm ekiplerimiz mesai kavramı gözetmeksizin sahadalar. Projeler yapılırken, inşa edilirken ve yenilik kazandırılırken elbette bazı sıkıntıları çekeceğiz. Halkımız ile bunun istişaresini, değerlendirmesini karşılıklı çay eşliğinde gerçekleştirdiğimiz sohbetlerle  yapıyoruz ”dedi. Bizim makamımızın kapısı vatandaşlarımıza açık diyen Cengiz, “Hemşehrilerimiz daima bizlerle görüşme imkanına sahip. Gelip de görüşemeyen, arayıp ulaşamayan yoktur. Halkımız bizi sürekli ziyaret ediyor, bizler de halkımızın davetlerine katılma gayretinde oluyoruz. Düğün, sünnet, cemiyet, taziye, doğum gibi her türlü olayda yanlarında olma gayretinde oluyoruz. Bazen yapılan küçük bir ziyaret ile her şey güzelleşebiliyor. Ben değil biz anlayışı ile İvrindi’mizi hak ettiği hizmetler ile buluşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İvrindi’de Kekik ve Adaçayı Üretimi

İvrindi İlçe sınırlarında 2 bin dönüm ve şirket bünyesinde toplamda 4bin dönüm tarım arazisi üzerinde kekik başta olmak üzere Adaçayı vb. ürün üretimi gerçekleştirecek.

Konuyla ilgili İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz Agrokur Organik Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Üretim A.Ş.’nin çalışma alanında incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. Çiçekli mahallesine de bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Cangiz, “ Birlikte yapabileceğimiz çalışmaları istişare edip, hemşehrilerimiz ile çay eşliğinde sohbet ettik. İvrindiye kazandırdığımız çalışmaları istişare ederek birlikte yürütüyoruz” dedi.

Korucu’da Halk Sohbeti

Korucu, Büyükyenice Mahallesini ziyaret ederek mahallelilerle sohbet etti. Vatandaşlarımız ile bir araya gelerek çay eşliğinde hasbıhal ettik diyen Başkan Yusuf Cengiz, “Bizleri en güzel şekilde ağırlayan mahalle halkımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. İlçemize hizmet yolunda bizi biz yapan hemşehrilerimiz ile her daim birlik beraberlik içerisinde olacağız ”dedi.

 

277754859 410358641091132 5120450797708330774 N

 

İyiki İvrindiliyiz Diyenlere Teşekkür Etti Ödüllendirdi

İvrindi ilçesini anlatan çocuklar “İyiki İvrindiliyiz” diyerek, ilçenin önemini yaptıkları resimlerle aktardılar. İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz öğrencileri tebrik ederek İvrindi için emek harcayan ve ilçede yaşayan her bir bireyin ayrı bir değere sahip olduğunu dile getirdi.

Başkan Cengiz, “Güzel İlçemiz İvrindi en güzel ortak paydamız. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak düzenlediğimiz ve İvrindi’mizin kağıt üzerinde anlatıldığı resim yarışmasında dereceye giren öğretmen ve öğrencilerimize ödüllerini takdim ettik. Bu anlamlı ve güzel yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz; Defne Kermen, Fatmagül Avcu, Pınar Mengüaslan, Bengü Işık, Ayşe Hale Çakmak, Zehra Eren, Eslem Ceylan, Sadriye Olan, Nazire Kahraman, ile Ömer Aktaş, Burhan Polat ve Güray Sülü hocalarımıza naçizane ödüllerini takdim ettik. Düzenlenen yarışmada dereceye girenler başta olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimizi canı gönülden kutluyor, güzel ilçemiz İvrindi sevgisini kalbinde hisseden ve içinde bulunduğumuz değerler ile “İyi ki İvrindi’liyiz” diyen tüm hemşehrilerime selam ve sevgilerimi sunuyorum ”dedi.

Gençlerimize Önem Veriyoruz

Başkan Cengiz ” Bizler güzel ilçemiz için mesai kavramı gözetmeden 7/24 aktif çalışıyoruz. Seçim çalışmalarında açıkladığımız 65 projemizin 40 tanesini tamamladık. Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile önceki aylarda Balıkesir programında bir araya gelmiştik. Gençlere yönelik projelerimizi, yürüttüğümüz çalışmaları ve ilçede duyduğumuz eksikliklerimizi kendilerine ilettik. Gençlerimiz için en önemli eksik ve yapılmasını en çok istediğimiz 3 projemiz vardı. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Gençlik Merkezi ve Millet Kütüphanesi. Bu 3 projemizi de hayata geçiriyoruz. Daha önceki süreçte protokol imzaladığımız ve inşaatına yaklaşık 3 ay önce başladığımız Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatına 2 milyon liralık ek ödenek protokolü ve bununla birlikte ilçemize kazandırmak için yoğun çaba harcadığımız Gençlik Merkezi’nin protokolünü imzaladık. Gençlik ve Spor Bakanlığı destekleri ile hak ettiği hizmetlere kavuşuyor diyebiliriz. Bunların yanında Belediyemizce inşaatını başlattığımız ve kısa süre sonra hizmete açmayı düşündüğümüz İvrindi Belediyesi Millet Kütüphanesi projemizi de ilçemiz gençlerinin hizmetine sunacağız. Kısacası geleceğimizin teminatı gençlerimiz için durmadan, yılmadan, mesai kavramı gözetmeden yoğun gayretle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Haber: Muhammed Can Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu