Gündemİlçe Haberleri

BAŞKAN CENGİZ KORUCU-BERGAMA-İVRİNDİ HATTINDA SONA GELİNDİĞİNİ MÜJDELEDİ

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz yapımında sona gelinen Bergama-Korucu-İvrindi yolu üzerindeki çalışmaları ziyaret etti.

 

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz yapımında sona gelinen Bergama-Korucu-İvrindi yolu üzerindeki çalışmaları ziyaret ederek alanda incelemelerde bulundu. Başkan Cengiz çalışmalarla ilgili, “Önümüzdeki 1 2 hafta içerinde bu duble yolun bitmesini bekliyoruz. Şirket yetkilileri müjdesini verdi. İnşallah en kısa zamanda bu yola alışacağız ve şehir içi trafiği rahatlayacak.” dedi.

 

Şehir İçi Trafik Rahatlayacak

 

Başkan Cengiz yol çalışmalarına devam eden firmanın yetkilileriyle görüşerek hangi aşamada olunduğuna dair bilgi aldı. Aldığı bilgiler doğrultusunda çalışmaların bitmek üzere olduğunu öğrenerek açıklama yapan Yusuf Cengiz, “Biliyorsunuz İvrindi şehir içinde tırların kamyonların geçtiği bir bölge. Özellikle pazartesi ve cumartesi günleri trafiğin maalesef ki aksadığını hepimiz biliyoruz. Az bir bölge kaldı buranın tamamlanması ile İnşallah İvrindi korucu Bergama yolunun startı verilmiş olacak. Bu yol tamamlanınca Bergama ya gidecek Korucuya gidecek yolcular şehir içini kullanmadıkları için istikamet olarak yollarının biraz daha kısaldığını görecekler.” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu