Gündemİlçe Haberleri

BAŞKAN CENGİZ SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YANINDA

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz koronavirüs ile mücadele kapsamında sağlık çalışanlarına moral ziyareti gerçekleştirdi.

Önce İlçe Sağlık Müdürlüğü ardından İlçe Devlet Hastanesi çalışanları, 112 Çağrı Merkezi çalışanlarını ziyaret ederek içerisinde bulunduğumuz süreçte göstermiş odluları azimli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Yöneticiler olarak bu zor günlerde sağlık personellerine destek olmayı sorumluluk olarak gördüklerini dile getiren İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz “Koronavirüsle mücadele kapsamında tedbirlerimizi arttırarak sürdürüyoruz. Bir yandan temizlik ve dezenfekte çalışmaları yaparken bir yandan da ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize sosyal destek bağlamında gıda yardımı, sıcak yemek ve ekmek yardımı noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bununla birlikte bu süreçte en çok risk altında bulunan ve fedakarca hizmet eden kıymetli sağlık çalışanlarımızı da unutmuyoruz. Onlar dünyayı etkisini altına alan ve ülke olarak da zor süreç içinde olduğumuz koronavirüs ile mücadelede alkışı, takdiri, saygıyı hak eden kişi konumundalar. Sağlığımızı emanet ettiğimiz, evinden, ailesinden ayrı fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarımıza minnet borçluyuz.Bizler idareciler olarak elimizden gelen desteği kendilerine sağlamaya hazırız. İlçemizde Maharetli Eller Yaşam Merkezimizde ürettiğimiz maskelerimizi ilçemizde bulunan sağlık kuruluşlarına talep ettikleri miktarlar doğrultusunda sürekli veriyoruz ve vermeye de devem edeceğiz. Sağlık çalışanlarımız her türlü iyiliği ve güzelliği hakediyor. Ben buradan da tüm sağlık çalışanlarımıza tekrardan teşekkür ediyor, görevlerinde kolaylıklar diliyorum ” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu