GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

BAŞKAN CENGİZ YENİ TESİS PROJESİNİ YERİNDE İNCELEDİ

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz Sakarya Mahallesi’nde yeni kurulacak olan tesis için proje alanında incelemelerde bulundu.

 

ÇETMİ ALANINDA KURULACAK

 

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz Sakarya Mahallesi’nde yeni kurulacak olan tesis için proje alanında incelemelerde bulundu. Başkan Cengiz ve beraberindeki proje heyeti Sakarya Mahallesi’nde Çetmi alanı diye bilinen bölgede kurulması planlanan sosyal tesis alanında incelemelerde bulunarak söz konusu proje hakkında istişarelerde bulundular.

 

ÇOK AMAÇLI KULLANILACAK

 

Çok amaçlı kullanım için yapılması planlanan sosyal etkinliklere ev sahipliği yapması beklenen tesisin ön projesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından hazırlanacak. İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz inceleme ziyareti sonrası açıklamada bulundu. Başkan Cengiz açıklamasında, “Kent Estetiği Daire Başkanlığı’nın hazırlayacağı panayır alanı avan projesini yerinde inceledik. Proje tamamlandığında, ilçemiz güreş, rahvan at yarışları ve panayır gibi organizasyonların gerçekleştirilebileceği modern bir tesise sahip olacak.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu