GündemSiyaset

Başkan Cengiz’den Ankara Çıkarması

Başkan Cengiz’den Ankara Çıkarması

 

Başkan Cengiz’den Ankara Çıkarması. İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ilçe yatırımları adına Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

ANKARA’DA BİR DİZİ ZİYARET

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ilçe yatırımları adına Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. İvrindi 2021 yatırımlarının görüşülmesi gerekli bilgilerin paylaşılması ve ilçeye daha fazla hizmet kazandırılması adına bir dizi ziyarette bulunan Başkan Yusuf Cengiz’e ziyaretlerinde AK Parti İvrindi İlçe Başkanı Muharrem Akçal ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey eşlik etti.

İLÇE YATIRIMLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Ziyaret programı kapsamında İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ilk olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Başdanışmanı Yüksel Coşkunyürek’i ziyaret etti. Önceki gün Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile yaptığı görüşmede konuşulan, ilçe yatırımlarına ilişkin konuların görüşüldüğü ziyarette enerji yatırımları değerlendirildi. Başdanışman Coşkunyüksel ziyaretinin adından Başkan Cengiz ve beraberindekiler Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank’ı ziyaret ettiler. Varank’ın makamına yapılan ziyarette ise ilçeye kurulması planlanan Küçük Sanayi Bölgesi ile ilgili istişarelerde bulundular.

 

VEKİL CANBEY VE BAŞKAN AKÇAL’A TEŞEKKÜR

Hız kesmeyen ziyaret programında Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’de ziyaret edildi. Ziyaret sırasında İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz İvrindi’ye bir adalet sarayı yapılmasını talep ettiklerini dile getirdi Ankara temaslarında son durak ise Tarım İşletmeleri (TİGEM) Genel Müdürü Sait Kocabay’ın makamı oldu. Kocabay ile yapılan görüşmede kısa süre sonra açılması planlanan İvrindi Kuzusu Damızlık Üretim Tesisi başta olmak üzere ilçede tarıma dair yapılması planlanan 2021 yatırımları ele alındı. Başkan Cengiz ziyaretlerin hepsinin İvrindi adına oldukça büyük kazanımlar sağlayacağını düşündüğünü dile getirerek kendilerine ve İvrindi’ye desteklerinden dolayı Milletvekili Mustafa Canbey ve AK Parti İlçe Bakanı Muharrem Akçal’a teşekkürlerini iletti.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu