Gündemİlçe Haberleri

BAŞKAN DEVECİLER “ÖNCE ALT YAPI SONRA YOLLAR YAPILACAK”

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Çay caddesinde alt yapı çalışmalarını inceledi.

 

 

Burhaniye’de yağmursuyu alt yapı çalışmalarına devam edildi.. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Burhaniye’mizin yıllar önce döşenmiş yağmursuyu borularını yenilemek için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek için çalışıyoruz” dedi.

 

 

OLASI SU BASKINLARI ÖNLENECEK

 

 

Burhaniye’de kış mevsimi sebebiyle yağışların başlaması ile yağmursuyu altyapısı yenileme çalışmalarına başlandı. Yağışların başlaması ile olası su baskınlarını önlemeye yönelik Çay caddesi ve muhtelif caddeler için çalışmalara başlayan Burhaniye Belediyesi, sanayi sitesinin ilk etap yağmursuyu alt yapısını yeniledikten sonra, Çay caddesi ve civarındaki sokaklarda yaşanabilecek su taşkınlarını da önlemek için çalışmaları hızlandırdı. Ekipler Çay caddesi ve sokaklarına yaklaşık 800 metre yeni boru döşemeye başladı.

 

 

BAŞKAN DEVECİLER EKİPLERDEN BİLGİ ALDI

 

 

Çay caddesinde ki yağmursuyu altyapı çalışmalarının olduğu alana giderek incelemeler yapan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler çalışmaları yapan ekiplerden bilgiler aldı. Çay caddesinde alt yapı çalışmalarında 600 ve 800’lük Koruge tipi boruların kullanıldığını ve toplamda Çay caddesine 220 metre, Değirmen sokağa 180 metre ve askeri kışla önüne de 380 metre yağmursuyu borusu döşendiğini belirten Başkan Deveciler, bu alt yapı hattının askeri kışla önünden karıca deresine aktarılacağını belirtti.

 

 

“DİĞER BÖLGELERE DE MÜDAHALE EDECEĞİZ ”

 

 

Bu bölgede yaşayan vatandaşların yağmursuyu taşkınlarından kaynaklı oldukça sıkıntı çektiğini söyleyen Başkan Deveciler “Halkımızın mağduriyetlerini görmezden gelemeyiz. Bununla alakalı çalışmalarımızı tamamlayarak sorunlu diğer bölgelerimize de ivedilikle müdahale edeceğiz” dedi.
Başkan Deveciler En kısa sürede Çay caddesindeki çalışmaların tamamlanacağını ifade ederek, tüm çalışmalar bittikten sonra yolların parke taş döşemelerini de bitireceklerini ifade etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu