GündemEğitimİlçe Haberleri

Başkan Deveciler’den Öğretmenler Günü’nde Okullara Ziyaret

Başkan Deveciler’den Öğretmenler Günü’nde Okullara Ziyaret

Başkan Deveciler’den Öğretmenler Günü’nde Okullara Ziyaret. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler öğretmenleri yalnız bırakmadı.

DEVECİLER ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Burhaniye’de görev yapan 1200 öğretmene isimlerinin yazıldığı özel ajanda yaptıran Deveciler, ayrıca merkezden kırsala her okula baklava ikramında bulunarak Öğretmenler Günü’nü kutladı.  Okul ziyaretlerine Celal Toroman Anadolu Lisesi öğretmenlerini ziyaret ederek başlayan Deveciler, öğretmenlere hediyelerini takdim edip öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

‘’ÖĞRETMENLERİMİZİN YANINDAYIZ’’

Burhaniye Belediyesi Eğitim Kurumlarından BURSEM (Burhaniye Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi) ve Nur Çakıroğlu Albak Gündüz Bakımevini de ziyaret eden Deveciler, öğretmenleri kutlayarak; 3 ile 5 yaş arasındaki çocuklara da hediyeler verdi. Deveciler, eğitime önem veriyoruz; eğitimde fırsat eşitliği ilkesi ve sosyal belediyecilik anlayışımız ile eğitimin her kademesinde öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yanındayız. Öğretmenlerimize hak ettikleri değeri verecek ve ayrıca onları yüceltecek bir anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz, dedi.

“KUTLAMALAR TÜM GÜN DEVAM ETTİ”

Başkan Deveciler, sabah çelenk töreni ve eğitim kurumları ziyaretinden sonra, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen “24 Kasım Kutlama Programına” ilçe protokolü ile birlikte katıldı. Program, mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni, konuşmalar, oratoryo, emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgesi verilmesi, halk oyunları gösterisi, şiir müzik dinletileri ve ödül töreninin ardından, “Burhaniye Eğitim Tarihi Fotoğraf Sergisi’nin” gezilmesi ile son buldu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu