GündemDünyadan HaberlerTürkiye Gündemi

Başkan Erdoğan Gençlere Seslendi

Başkan Erdoğan Gençlere Seslendi:
“Beştepe’de Makas Koleksiyonunu Ziyaret Edin”

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençleri Beştepe’ye davet etti. Erdoğan Beştepe’de sergilenen makas koleksiyonunu ziyaret edin dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya’da gençlerle buluştu. “Yeni bir taç takarak 2023’e yürüyeceğeyiz” dedi.

 

Bestepede Makas Koleksiyonu 3

2021 Yılında 800’ü Aşkın Makas ve Kurdele Vardı
Makas koleksiyonu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugüne kadar tesislerin açılışını yaparken kullandığı makas ve kurdeleler, Beştepe’de sergilendi. Makas ve kurdeleler, sergilenmeye devam ediyor. 2021 yılında 800’e ulaşan makas sayısı 2022 yılında daha da arttı.

Bestepede Makas Koleksiyonu 1 1

Tarihe Tanıklık Eden Makaslar
Tarihe tanıklık eden bu makaslar 2021 yılından buyana  sergi devam ediyor.  Makaslar arasında yurt içi ve yurtdışında açılışı yapılan eserlerin açılışını yapan makaslar da yer alıyor. En son yapılan açılış önceki gün Konya’da gerçekleşti. Başkan Erdoğan “Konya’mızda 18 milyar 466 milyon liralık eser ve hizmetin resmi açılışını gerçekleştirmiş oluyoruz. Makaslar bugünün anısına sizlerde hatıra kalacak dedi. Erdoğan’ın kendisinin kestiği makas ise koleksiyona ilave oldu.

Haber: Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu