Gündemİlçe Haberleri

Başkan Ergin Çocukların Sözünü Dinledi

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, çocukların taleplerini dikkate alarak ara tatilde gerçekleştirilen basketbol sahası yenileme projesini hayata geçirdi. Okulların açılmasının ardından ilk gün, Necmi Komili İlk Öğretim Okulu'ndaki minikleri ziyaret eden Başkan Ergin, öğrencilere yepyeni basketbol sahaları ve toplar hediye etti.

Başkan Ergin Çocukların Sözünü Dinledi

Baskan Ergin Cocuklarin Sozunu Dinledi 1
Başkan Ergin Çocukların Sözünü Dinledi

Ergin’den Öğrencilere Ders Uyarısı

Başkan Ergin, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, çocukların isteği üzerine ara tatilde basketbol sahalarının yenilendiğini ve bu sahaların derslerin yanı sıra spor yapmalarına da olanak sağlayacağını belirtti. Öğrencilere derslerini ihmal etmemeleri konusunda uyarılarda bulunan Başkan Ergin, sağlıklı bir yaşam için sporun önemine vurgu yaparak, basketbol sahalarının kullanıma hazır olduğunu ifade etti. Yenilenen basketbol sahalarında oynayacakları toplarla birlikte miniklerin keyifli vakit geçirmesini sağlayan Başkan Ergin, öğrencilerden derslerine iyi çalışmalarını ve spor yapmayı ihmal etmemelerini istedi.

Baskan Ergin Cocuklarin Sozunu Dinledi 2

Çocuklar Mutlu

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in minikler için gerçekleştirdiği bu proje, öğrenciler arasında heyecan ve mutlulukla karşılandı. Yenilenen basketbol sahaları, çocuklara hem eğlenceli vakit geçirme imkanı sunarken hem de sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmeye devam edecek.

Baskan Ergin Cocuklarin Sozunu Dinledi 3

Haber: Bülten

Dünya Turizminin Kalbinde Ayvalık Tanıtılacak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu