Gündemİlçe Haberleri

Başkan Ergin’den Sarımsaklı Pazaryeri Ziyareti

Başkan Ergin’den Sarımsaklı Pazaryeri Ziyareti

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Küçükköy Mahalle Muhtarı Hasan Bagatır’ ı ziyaret ederek mahalle ile ilgili talep ve çözüm önerilerini dinledi.

ERGİN PAZARCIYI HEM DİNLEDİ HEM ALIŞVERİŞ YAPTI

Pazaryeri’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların talep ve şikâyetlerini not alan Başkan Ergin pazarcı esnafına hayırlı işler diledi.  Başkan Ergin Pazarcı esnafından ve alışveriş yaptı vatandaşlarla sohbet etti, sıkıntılarını paylaştı, belediye olarak yapılabilecek hizmetler üzerine onlardan gelen görüş ve önerileri dikkate aldı.   Fırsat buldukça pazaryerine giderek esnaf ile sohbet eden, alışveriş yapan vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Ergin, bu geleneği Sarımsaklı Pazaryeri’nde de sürdürdü.

ERGİN PANDEMİ KONUSUNDA VATANDAŞI UYARDI

Başkan Ergin, pazar alışverişinin uzun yıllardır bir aile geleneği olduğunu belirterek pandemi konusunda da hem pazarcı esnafını hem vatandaşları uyararak, “Sosyal mesafeye uyalım, uymayanları uyaralım, maske kullanımına özen gösterelim. Özellikle ellerimizi sık sık yıkamayı ve dezenfektan kullanmayı unutmayalım. Öncelikle sağlığımızı kendimiz koruyalım” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu