Spor

BAŞKAN ERSOY ÇOCUKLARLA

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Havran Belediyesi organizasyonunda düzenlenen Yaz Dönemi Spor Okulları kapsamında kurulan yüzme havuzunda incelemelerde bulundu.

Veliler ile sohbet eden Havran Belediye Başkanı Emir Ersoy velilerin talep ve önerilerinin dinledi. talep ve önerilerini dinledi.
Öğrenci velileri havuz ve diğer aktiviteler için teşekkür ederek,”Çocuklarımız bu yaz tatilini çok güzel geçirmekteler Emin Ersoy Başkanımız başta olmak üzere emeği geçen tüm kurum kuruluş ve kişilere teşekkür ederiz.” dediler.
Başkan Ersoy: “Havran Kaymakamlığımız, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde çocuklarımıza yönelik birbirinden keyifli ve eğlenceli etkinlikler ve kurslar düzenledik.Çocuklarımızın mutluluğunu gözlerinden okuyabiliyoruz. Yüzlerce çocuğumuz karakter yapısına göre etkinliklere yoğun katılım gösterdi. -Golf,yüzme,tekvando ve diğer branşlarda uzman eğitmenler nezaretinde boş zamanlarını yine öğrenim ile geçirmekteler bizlere her türlü desteği sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a, Kaymakamımız Şeref Aydın’a kurum ve kuruluşlara, bizlere güvenerek evlatlarını kurslara ve etkinliklere gönderen  anne babalara teşekkür ederim.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu