Gündemİlçe HaberleriÖzel Haberler

Başkan Ersoy “Halkımızla İstişare Ediyor Birlikte Çalışıyoruz”

Başkan Ersoy “Halkımızla İstişare Ediyor Birlikte Çalışıyoruz”

 

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ilçede yapılan hayır cemiyetlerine katılarak halka sohbetlerini sürdürüyor. Havran Belediyesi’nin sosyal ve kültürel çalışmalarının da rutin bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Ersoy, ilçede hayırların başladığını söyledi. Yapılan hizmetlerin halkın isteği doğrultusunda istişarelerle yapıldığını söyledi.

 

280293530 3185148361743855 82235320792919717 N

 

Hayırlarda Bereketli Sofralar

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy katılım sağladığı programlara ilişkin, “Bu hafta sonu Merkez ve kırsal mahallelerimizde düzenlenen Köy hayırları Su hayrı, Cami açılışı, Düğün ve Sünnet Cemiyetleri, Hayır yemeklerine katılım sağladık. Ayrıca Belediyemiz tarafından mahallerimizde devam eden çalışmalarımızı yerinde inceleme fırsatı bulduk. Mahalle sakinlerimizle beraber olduk. Rabbim yapılan tüm hayırları ve dualarımızı kabul etsin inşallah” dedi.

Sosyal ve Kültürel Etkinlikler 

Havran Belediyesi tarafından düzenlenen sosyal içerikli programlar arasında bulunan ve Havranlılarla buluşturulan etkinlikler arasında Yazar Alişan Kapaklıkaya da yer aldı. Başkan Emin Ersoy beraberinde eşi Aliye Ersoy ile birlikte Havran halkı adına Kapaklıkaya’ya teşekkürlerini sundu. Kapaklıkaya Havranı çok beğendiğini ve Başkan Emin Ersoy’un gösterdiği gayret ve emekler için teşekkür ettiğini söyledi.

 

280256565 3185148288410529 7930121844339589706 N

 

Balıkesir’in tarihi kimliği restorasyon çalışmalarıyla ortaya çıkarılıyor

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy yapılan restorasyonlar nedeniyle Büyükşehir Belediyesinede ayrıca teşekkür etti. Başkan Ersoy, “İlçemizde Terzizade Konağı’nda da çalışmaları tamamlayarak halkın kullanımına açtık. İlçemizdeki tarihi dokulara önem eriyoruz”dedi.

Havran’a Millet Bahçesi

Havran’da Dev Yatırımlar Hayata Geçiyor. Balıkesir’in en sakin şehri Havran’da, huzur veren bir yatırıma daha başlandı.2022 yılında hizmete girmesi beklenen Millet Bahçesi için alt yapı çalışmalarına hızla ilerliyor. Havran Belediye ekipleri çalışmanın başlayacağı alanda incelemeler yaptı. Millet Bahçesini için iş makinaları içme ve pis su kanallarını açtılar.  Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, “Havran Millet Bahçesinde Toplamda 115.000 M² alanda; Kafeterya, Millet Kıraathanesi, Bisiklet yolu, Futbol ve basketbol sahaları, Yürüyüş yolları, Yeni nesil oyun grupları, Yeşil alanlar ve yüzlerce ağaç bulunan ‘’Millet Bahçesi’’alt yapı çalışmaları ile birlikte hayata geçiriliyor.” Dedi.

Havran Belediyesinden Kültür Gezisi

Havran Belediyesi Mahalle Muhtarları ile birlikte geçtiğimiz hafta Kültür Şehri Amasya iline bir gezi düzenledi. Tarihi, Kültürel ve Turizm alanında yapılan çalışmaları yerinde görüp, ilçeye katkı sağlaması açısından yapılan geziye mahalle muhtarları, Havran Belediye Başkan Yardımcısı Melih Marangoz ve Muhtar İşleri Müdürü İlkay Hasançufadaroğlu katıldı. Haber: MUHAMMED CAN AKYÜREK

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu