Başkan Ersoy Umre Yolcularını Uğurladı
Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Umreye Giden Vatandaşları Uğurladı

Başkan Ersoy Umre Yolcularını Uğurladı
Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Havran’da bu sabah umreye giden vatandaşları yolcu etti.
Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, bu sabah umreye gitmek üzere yola çıkan vatandaşları, Merkez Camii önünde düzenlenen bir törenle uğurladı.

Başkan Ersoy Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Sabah saatlerinde Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Havran’daki Merkez Camii önünde bir araya geldiği umreye gidecek vatandaşlarla kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Başkan Ersoy, vatandaşların dualarını alarak onları uğurladı. Belediye Başkanı, yaptığı açıklamada “Bugün, değerli hemşehrilerimizin kutsal topraklara gitmesi için bir araya geldik. Onlara huzurlu ve sağlıklı bir yolculuk diliyorum. Allah, bu ibadetlerini kabul etsin” dedi.

Yolculuk Öncesi Dualar Edildi
Umreye gitmek üzere yola çıkan vatandaşlar, cami önünde hep birlikte dua ederek yolculuklarına başlamak için hazırlıklarını tamamladı. Cami avlusunda düzenlenen törene katılım oldukça yoğundu ve birçok vatandaş, umreye gitmek üzere yola çıkan yakınlarına hayırlı yolculuklar dileğinde bulundu.
Havran’ın Manevi Gücü Artıyor
Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, bu tür organizasyonların ilçedeki manevi değerleri pekiştirdiğine dikkat çekerek, “Havran, tarihsel ve kültürel zenginlikleriyle bilinen bir yerleşim yeri. Umreye giden vatandaşlarımız, bizler için hem birer temsilci hem de kutsal topraklarda bizleri anacak olan değerli kişiler. Onlara sağlık ve güvenli bir yolculuk diliyorum” şeklinde konuştu.
Haber Merkezi
Havran’da Sabah Namazı Buluşması Yapıldı