Gündemİlçe Haberleri

Başkan Gaga Karacahisar’da Vatandaşlar İle Bir Araya Geldi

Başkan Gaga Karacahisar’da Vatandaşlar İle Bir Araya Geldi

Başkan Gaga Karacahisar’da Vatandaşlar İle Bir Araya Geldi. Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga merkez ve kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga merkez ve kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Orhan Gaga mahalle ziyaretleri kapsamında Karacahisar Mahallesi’ni ziyaret etti. Yapılan ziyarette Karacahisar Mahallesi’nde yapılan yol ve çevre düzenlemeleri çalışmaları yerinde incelendi.

MAHALLE ZİYARETLERİ DEVAM EDECEK

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga Karacahisar ziyaretinde mahalle sakinleri ile de bir araya gelerek vatandaşların taleplerini ve iletmek istedikleri sorunlarını dinledi. Başkan Gaga ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, “Karacahisar Mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizin bizden isteklerini dinledik. Birlikte yönetelim diye çıktığımız bu yolda sizlerin taleplerine öncelikle cevap vermeye devam ediyoruz. İş gücümüzü en üst seviyede kullanarak elimizin değmediği, güzelleştirmediğimiz yer kalmayacak. ” diye konuştu. Başkan Orhan Gaga mahalle ziyaretlerinin ara verilmeden sürdürüleceğini belirtti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu