GündemEkonomiİlçe Haberleri

Başkan Güner: “Tedbirler Alınsın İşyerleri Açılsın”

Başkan Güner: “Tedbirler Alınsın İşyerleri Açılsın”

Sındırgı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Güner kovid-19 tedbirlerinin alınarak pandemi nedeniyle kapanan işyerlerinin açılması yönündeki taleplerini ileten bir açıklamada bulundu.

DÜKKANLAR AÇILSIN TALEBİNİ İLETTİ

Sındırgı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Güner  kovid-19 pandemisi nedeniyle birçok işletmenin kapanması sebebi ile esnafların ekonomik olarak zorlanmaya başladığını dile getiren bir açıklamada bulundu. Konuyla ilgili taleplerini ileten Başkan Güner, “İşyerleri kapanan esnafımız ve bu işyerlerinde çalışanlar, evlerine ekmek götürebilmek için hasretle dükkanlarının açılmasını bekliyor. İşyerleri kapalı olan Esnafımız ekonomik ve sosyal olarak zor günler geçiriyor, ayakta kalma mücadelesi veriyor.İşyerleri kapalı olan esnafımız evine ekmek götüremez,ihtiyaçlarını karşılayamaz, devam eden ödemelerini yapamaz hale gelmiştir..” dedi.

ESNAFIN SORULARINA YER VERDİ

Kovid-19 salgını ile mücadeleye yönelik tedbirlerin alınarak dükkanların açılmasını talep ettiklerini dile getiren Sındırgı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Güner “Esnafımız haklı olarak haykırıyor, feryat ediyor. Belediye otobüsleri dolu, Avm ler açık ve dolu, oteller açık ve dolu buralar açıkken bizim işyerlerimiz neden kapalı. Tıklım tıklım dolu olan bu mekanlarda bulaşmayan virüs, bizim on kişilik yirmi kişilik mekanlarda mı bulaşacak diye soruyor. ”dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A SESLENDİ

Açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen Güner, “Sayın Cumhurbaşkanım Esnafımızın bu feryadını duyun lütfen.Biz bugüne kadar resmi yazışmalarla, taleplerle sesimizi duyurmaya çalıştık. Kısmı olarak yapılan destekler için devletimize teşekkür ediyoruz. Ancak yapılan destekler pandemi sürecinde açılan yaralarımıza merhem olmaya yetmemektedir.

Devlet büyüklerimizden talebimiz; Yarın geç olmadan Tezgahlar dağılmadan gerekli tedbirler alınarak kapalı olan işyerlerinin açılmasını istiyoruz.Devletimiz daim olsun.Milletimiz var olsun. ” diye konuştu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu