Gündemİlçe Haberleri

Başkan Halktan Halk Başkandan Memnun Daha Ne Olsun?

Başkan Halktan Halk Başkandan Memnun Daha Ne Olsun?

Kepsut Belediyesi halkın isteklerine çözüm olmanın derdiyle çalışma gayretini aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı İsmail Cankul, halk buluşmalarını da ihmal etmiyor. İstekleri dinliyor, ‘çözüm için biz varız’ diyor.

“Özünde İnsana Hizmet İşimiz”

Kepsut’ta merkez ve kırsalda yapılan çalışmalar devam ederken ‘özünde insana hizmet bizim işimiz’ diyen Başkan Cankul, halkı dinlemenin ve onların isteklerine çare olabilmenin apayrı bir gurur olduğunu söyledi. Kepsutluların duyarlı ve çalışkan olduklarını söyleyen Cankul için, vatandaşlarda “Bizim başkanımız bizi dinler, sohbet eder. Eskiden derdimizi anlatabilecek insanları göremezdik. Dönüp mahalleyi bırak yüzümüze bakan olmazdı.” diyor.

250021944 1022722381848886 8607706092775052845 N

Yaşlılara Sağlık Hizmetinde Memnuniyet Var

Gerek esnaf gerekse kahve toplantıları ile ilçedeki yaşamsal faaliyetleri yerinde görüp inceleyen Başkan Cankul, ilçedeki ihtiyarlara özel sunulan sağlık hizmetleri nedeniyle de ayrı bir takdir görüyor. Sağlığın ön plana çıktığı pandemi döneminde normalleşen hayatta evlerinden çıkamayan yaşlılar içinde belediye ekipleri evlere giderek ayrıca sağlık hizmetlerinin görülmesine olanak tanıyor. Hastaneye gidecek vatandaşlar için hastaneye ulaşımını sağlıyor, ilaçlarını belediye ekipleri eczaneden bizzat kendileri alıp hastalara ulaştırıyor.

DEMİR “ESKİDEN DÖNÜP YÜZÜMÜZE BAKAN OLMAZDI”

Kesput Belediye Başkanı İsmail Cankul için, özellikle kırsaldaki vatandaşlar, memnuniyet ifadeleri ile Başkan Cankul’dan bahsediyor.

Hasan Demir(84), “Uzak yakın demiyor. Köyde birinin düğünü oldu mu yada bir ölüm olduğunda acımızda gelir. En azından hepsine yetişmeye çalıştığını gördük biz. Allah razı olsun. Biz eskiyi yaşayan insanlarız. Eskiden dönüp yüzümüze bakan yoktu. Köyümüzün çöp kutularından tutun, Camilerinin temizliğine, köy odalarımıza tertemizdir. Ne ihtiyaç varsa Belediyemiz sağlıyor. Biz istiyoruz Belediye reisimiz yapıyor. En önemlisi düşeni gördü mü kaldırır. Şimdi artık düşeni gördüler mi kaldırıyorlar. Ama eskiden nerdeee.. Allah başkanımızıda,belediyemizide,devletimizi ayrıca başımızdan eksik etmesin.”dedi.

260273986 403135894828909 1986741903696299580 N

CANKUL “ŞEHİT AİLELERİMİZİN HERZAMAN YANINDAYIZ

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul her şehit haberi ile içimiz cız ediyor ancak, vatanımızın bölünmez bütünlüğü içi can verenler ölmüyor, şehitlerimiz yaşıyor ve ülkemizin guruları onlar dedi.Şehit yakınlarını sık sık ziyaret ederek hal hatır soran Başkan Cankul son olarak Azerbaycan’da düşen askeri helikopter deki 14 askerin şehit olması nedeniyle rahmet diledi. “Ruhları şad olsun” dedi.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, geçtiğimiz aylarda yitirdiğimiz bir evladımızda var. Bükdere mahallemizde defnedilen Deniz Astsubay Burhan Çakır. Onunda ailesini ziyaret ederek acılarını paylaştık. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Rabbim merhum kardeşimize, kardeşlerimize rahmet eylesin, kederli ailesine tekrar sabır diliyorum. Dedi Başkan Cankul,”Ordumuzun zaman ve mekân sınırı tanımaksızın, ülkemizin ihtiyaç duyduğu, milletimizin bekası için gereken her harekatı kendi imkanlarıyla yürütebilecek seviyeye ulaşmasıyla Allah’a hamdolsun gurur duyuyoruz. Her geçen yıl daha da gelişen kabiliyetleri, donanımı, teknolojisi ve insan gücüyle Türk ordusunun önünde durabilecek ne bir terör örgütü ne de piyon güç var.” diye konuştu.

CANKUL”YOL MEDENİYETTİR”

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul  ilçede yürütülen faaliyetlerin yanında köylerde ve merkezde kahvelerde, esnaf ziyaretleri ile halkla buluşmalarını da sürdürdüğünü ifade etti. Cankul belediyenin çalışmalarına, ilişkin yol standartlarının iyileştirilmesi amacıyla çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti. Kırsal mahalleler de yaşayan vatandaşların ilçeye ve ile daha sağlıklı ulaşmalarını sağlamak amacıyla, belediye ekiplerinin titizlikle çalıştığını ifade eden Cankul, “ ekiplerimiz hafta içi ve hafta sonları da  çalışmalarını aralıksız devam ettiriyorlar” dedi. Nursima Akyürek’in Haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu