Gündemİlçe Haberleri

Başkan Himam Tedbirleri Hatırlattı

Başkan Himam Tedbirleri Hatırlattı

Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam Covid-19 salgını sebebiyle uygulanan tedbirlere yönelik açıklamada bulundu.

Tedbirlere Yönelik Açıklamada Bulundu

Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam Covid-19 salgını sebebiyle uygulanan tedbirlere yönelik açıklamada bulundu. Başkan Himam açıklamasında sokakta içilmemesi konusundaki tedbire vurgu yaparak hastalığa karşı en önemli tedbirlerden birinin sokakta sigara içilmemesine yönelik olan tedbir olduğunu ifade etti. Salgınla mücadelede alınan tedbirleri değerlendiren Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam değerlendirmesinde şunları kaydetti:

“Hastanelerde sıra bekleyenler için de kendinizi koruyun”

“Koronanın artması yüzünden başımıza gelen kısıtlamalara özellikle riayet etmemiz gerektiği için, bu açıklamada bulunuyorum. Her şey geçtikten sonra bu konuda konuşmanın pek bir alemi yok. Kendimizi her durumda kollamak zorundayız. Kendimizi kollamamız kendimiz için ve yakınlarımız için hem de hastanelerde tedavi görmek için sıra bekleyen yer bekleyen vatandaşlarımız açısından önemli.

“Özellikle sigara tedbirini tekrar hatırlatmak istiyorum “

Sizde biliyorsunuz ki körfezde yaşıyoruz ve çok büyük tıbbi olanaklarımız yok. Büyükşehir gibi değil. Buna karşılık hastamız oldukça bol. Hastalık birkaç misline çıktı. Bu hastalığın yayılımını önlemek için elimizden geleni yapmamız lazım. Yeni çıkan tedbirleri tekrarlamama sanırım gerek yok, çünkü bu tedbirleri okuyacaksınız. Ancak özellikle şu tedbiri tekrar etmek istiyorum. Özellikle sokakta yürürken sigara içmemelisiniz. Sokakta yürüyen herkes kesinlikle maskeli olmalıdır. İstediğimiz beklediğimiz, zorunlu olduğunu düşündüğümüz şey bu. Kurallara uyacağınızı düşünüyor, şimdiden teşekkür ediyorum. ”Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu