GündemDünyadan Haberler

BAŞKAN KAFAOĞLU ÖDÜLE DOYMUYOR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Strazburg Avrupa Konsey Binasında gerçekleşen Uluslararası İdeal Kent Ödülleri töreninde Altıeylül Belediye Başkanı iken yaptırdığı 15 Temmuz Şehitler ve Ömer Halisdemir Anıtı ile ödüle layık görüldü.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Strazburg’da bir dizi temaslarda bulundu. Başkan Kafaoğlu, Strazburg Avrupa Konsey Binasında gerçekleşen Uluslararası İdeal Kent Ödülleri törenine katıldı. Dünyanın pek çok ülkesinde başarılı projelerin ödüllendirildiği törende Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Altıeylül Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde yaptırdığı 15 Temmuz Şehitler ve Ömer Halisdemir Anıtı dolayısıyla ödüle layık görüldü.

KAFAOĞLU 15 TEMMUZ’U ANLATTI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Fransa’nın Strazburg kentinde Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi’nde 15 Temmuz hain darbe girişimi ile 15 Temmuz Şehitler ve Ömer Halisdemir Anıtı’nın yapılış hikayesini anlattı. Yaptığı çalışmalar nedeniyle takdir toplayan Başkan Zekai Kafaoğlu’na Prof. Dr. Ruşen Keleş tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu