Başkan Lapanta: "Bu heyecanı birlikte yaşayalım"
İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın bu akşam oynayacağı maç için İvrindililere çağrıda bulundu.

Başkan Lapanta: “Bu heyecanı birlikte yaşayalım”
“Birlikte izlemeye davet ediyoruz”
Lapanta, milli maç heyecanını tüm şehirle birlikte yaşamak istediklerini belirterek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Milli maç heyecanını birlikte yaşayalım! Milli takımımızın EURO2024 üçüncü maçı olan Çekya ile karşılaşması, İvrindi Belediye Binası Önü’nde bulunan LED ekranımızda canlı yayınlanacak. Tüm İvrindilileri bu büyük maçı birlikte izlemeye davet ediyoruz.”
Maçın heyecanını şehir meydanında bir araya gelerek yaşamak isteyenleri belediye binası önündeki etkinliğe davet eden Lapanta, spor ve milli birlikteliğin önemine vurgu yaptı.
Haber: Bülten