Gündem

BAŞKAN MUHTARLARLA BULUŞTU

Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, her ay mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulunacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın düzenli olarak gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısını artık Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da başlattı ve her ay muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulunacak.

MUHTARLAR MULTİVİTAMİN

Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu muhtarlara ilişkin yaptığı konuşmada; “ Muhtarları sevmeyen siyasetçinin geleceği yoktur. Muhtarların tecrübesinden istifade etmeyen siyasetçinin geleceği olamaz. Muhtarlar en küçük birimde arkasında hiç bir siyasi parti desteği olmadan tek başına mücadele ederek seçilen kardeşlerimiz. Kolay değil en küçük birimde seçilmek. Onun için muhtarların tecrübesinden, bilgi ve birikiminden istifade eden yolda şaşırmaz.”

BU İŞE BAŞ KOYDUK
Mart 2019’da gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere 1 yıl gibi kısa bir sürenin kaldığının altını çizen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, bu 1 yıllık süreçte Balıkesir’i şantiyeye çevireceklerini söyledi.Kafaoğlu, “Yerel yönetimler olarak önümüzde 1 yıl var. Projelerimizi açıkladık. En büyük ihtiyaç yol ve asfalttı. 2.000 km yol ve asfalt yapmak için karar aldık.” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu