Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Başkan Orkan Belediye Çalışmalarını İnceledi Esnafla Sohbet Etti

Başkan Orkan Belediye Çalışmalarını İnceledi Esnafla Sohbet Etti

 

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Karesi’de yapılan çalışmaları inceledi. Ayrıca incelemeler sonrası Başkan Orkan, muhtarlar ve esnaf temsilcilerine konuk oldu. Orkan’ın dünki durağı Naipli ve Bakacak Mahalleleri oldu. Orkan’a ziyaretlerinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik’te eşlik etti.

 

Naipli 1

 

Başkan Orkan Talep ve Önerileri Dinledi

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, yaptığı sohbetlerle ilçe halkının nabzını tuttu. İlk olarak merkez mahalle muhtarlarına misafir olan Başkan Orkan, buluşmada Karesi Belediyesi çalışmaları hakkında bilgi verirken, muhtarların talep ve önerilerini aldı. Muhtarlara hoşsohbetleri için teşekkür eden Orkan daha sonra ziyaretlerine AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayfer Özsoy, Gençlik Kolları Başkanı Kamil Yağız Yılmaz ile partililer eşlik etti.

 

Esnaf 1

 

BESOB’a Ziyaret

Milletvekili Adil Çelik, Başkan Yusuf Hocaoğlu ve Başkan Dinçer Orkan öncülüğündeki heyet Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler. Esnafın sorunlarının dinlendiği ve yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunulan ziyaret sonrası Başkan Erdem heyete teşekkür etti. Heyet daha sonra Hasan Baba Çarşısı esnafını de ziyaret ederek hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

 

298997213 442322907914221 5569831010281607166 N

 

Naipli Ve Bakacak Mahallesinde Yapılan Çalışmayı İnceledi

Milletvekili Adil Çelik, Başkan Yusuf Hocaoğlu ve Başkan Dinçer Orkan Naipli Mahallesi’nde çalışmaları yerinde inceledi halkla sohbet etti.Projelendirme çalışmalarının devam ettiği Naipli Kavşağı’nda incelemelerde bulunan heyet daha sonra mahalle muhtarı ve vatandaşlarla köy kahvehanesinde bir araya geldi. Başkan Orkan kavşağın kısa sürede tamamlanacağını belirtirken, heyet son olarak ise Bakacak Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Bakacak Mahallesi’nde de vatandaşlar tarafından sıcak karşılanan heyet, burada da vatandaşın nabzını tuttu. Haber: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu