Gündem

Başkan Orkan: “Kırsal Mahallelerimize 400 Bin Metrekare Parke Taşı Döşeyeceğiz”

Başkan Orkan: “Kırsal Mahallelerimize 400 Bin Metrekare Parke Taşı Döşeyeceğiz”

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, 43 kırsal mahalle için başlatılan parke taşı ve asfalt yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Orkan, “Mahallelerimizde programladığımız çalışmaları tamamladığımızda 43 kırsal mahallemizde toplam 400 bin metrekare parke taşı döşemesi yapmış olacağız” dedi.

Karesi Belediyesi ilçe genelinde kırsal mahallelerde parke yol, kaldırım ve asfalt yama çalışmalarına devam ediyor. Karesi’nin 43 kırsal mahallesinde 2021-2022 yılları arasında 400 bin metrekare parke taşı döşemesi yapılacak. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’da, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek işçilere kolaylıklar diledi.

KIRSAL MAHALLE YOLLARI ASFALTLANIYOR

Başkan Orkan ilk olarak Karacaören Mahallesi’nde yapılan yol çalışmalarını inceledi. Asfalt yol çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi desteği ile yürütüldüğünü belirten Orkan, desteklerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a teşekkür etti. Başkan Orkan yapılacak çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi:

İlgili Makaleler

“Şamlı-Kamçılı Mahallelerimiz arasındaki 5.5 km’lik sathi kaplama asfalt yol yapım çalışması başladı. Fethiye-Yaylabayır- Karakol ve Deliktaş Mahallelerimizde toplam 5.6 km’lik mezarlık yolları asfalt kaplama, Kurtdere Mahallemizde giriş yolu 1.5 km yol genişletme ve asfalt yeni yol yapımı, Kocaavşar-Işıklar mevki arası 3.7 km sathi kaplama asfalt yapılacak.”

400 BİN METREKARE PARKE TAŞI DÖŞENECEK

Başkan Orkan ve Başkan Hocaoğlu daha sonra Çaypınar Mahallesi’nde yürütülen parke taşı çalışmalarını inceledi. İşçilere kolaylıklar dileyen Orkan, Mahalle Muhtarı Hüseyin Zeybek ile birlikte vatandaşları da ziyaret etti. Başkan Orkan, 2021-2022 yıllarında 43 kırsal mahalleye toplamda 400 bin metrekarelik parke taşı döşeneceğini söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu