Gündem

 Başkan Orkan Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

 Başkan Orkan Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Vatandaşların istek ve beklentileri doğrultusunda hizmet üretmek için sık sık mahalle ziyaretleri yapan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu ile birlikte kırsal Şamlı, Halkapınar, Karabeyler, Karakol ve Fethiye Mahalleleri’nde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

MUHTARLAR VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Orkan, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu ile birlikte kırsal mahallelerde muhtar ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu. Başkan Orkan ve Hocaoğlu, kırsal Şamlı, Halkapınar, Karabeyler, Karakol ve Fethiye Mahalleleri’nde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Talepleri dinleyerek sohbet eden Orkan, Karesi’de bu tür ziyaretleri önemsediklerini söyledi.

MAHALLELERİN İHTİYAÇLARI TESPİT ETTİLER

Başkan Orkan ve Hocaoğlu ilk ziyaretlerine Şamlı Mahallesi’nden başladı. Mahalle Muhtarı Zafer Çakan ile birlikte incelemelerde bulunana Başkan Orkan, Halkapınar Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Adem Durmaz ve vatandaşlar ile bir araya gelen Orkan, mahalle çocuklarına hediyeler verdi. Ziyaretlerde Karabeyler Muhtarı İsa Gövenç, Karakol Mahallesi Muhtarı Ahmet Muslu ve Fethiye Mahallesi Muhtarı İrfan Çakıcı’yla bir araya geldi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu