Gündem

Başkan Orkan Sorunları Yerinde Görüp Çözüm Üretiyor

Başkan Orkan Sorunları Yerinde Görüp Çözüm Üretiyor

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, mahalle ziyaretlerini sürdürerek sorunları yerinde öğrenip görmek için vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Orkan bu kapsamda 1. Sakarya Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Vicdaniye ve Çay Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, son olarak 1. Sakarya Mahallesi sakinleriyle buluştu. Vatandaşın istek ve görüşlerini dinleyen, sorunları yerinde inceleyerek çözüm üreten Başkan Orkan, belediye çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgi verdi. Başkan Orkan, ziyaret ettiği vatandaşlara hayırlı Ramazanlar temennisinde bulunurken, yol üzerindeki, bahçelerinde ve camlarına çıkan vatandaşlarla da sohbet ederek sorularını dinledi.

Karesi’de yapılacak hizmetlerle ilgili sürekli olarak muhtarlar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Orkan, “Vatandaş ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Bu nedenle de sık sık vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Onlara ziyaretlerde bulunarak sorunları yerinde görüp öğrenme fırsatımız oluyor. Yaptığımız çalışmalarla ilgili sivil toplum kuruluşlarını, vatandaşlarımızı, ilgili kurum ve kuruluşları bilgilendiriyoruz ve ayrıca  ilçemizin gelişmesine katkıda bulunuyoruz” dedi.

Başkan Orkan, yaşam kalitesi yüksek, huzurlu ve sağlıklı bir kent için ayrıca bu tür ziyaretlere devam edeceklerini belirtti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu