Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Başkan Sarı: Halkın Umudu CHP

Başkan Sarı: Halkın Umudu CHP

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP’ye katılan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve Meclis Üyeleri için Ayvalık İlçe teşkilatının düzenlemiş olduğu programa katıldılar.

Programa CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Milletvekili Ensar Aytekin,  il yöneticileri, ilçe başkanlarımız Şeref Lale, Aylin Yıldırım, Muhterem Dönmez, Ayhan Arslanbey. Enver Koruyan, Hakan Şehirli, Zafer Göksel, Umut Dinç, Belediye Başkanları Ali Kemal Deveciler, Orhan Gaga, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hürmüz Avcı, önceki dönem Milletvekili Mehmet Tüm katıldılar.

CHP teşkilatları olarak partiye katılımı arttırmak ve her kesimin sorun ve sıkıntılarını dinlemek için çalışmaları sürdürdüklerini dile getirerek, “Halkın umudu CHP. Bunu daha iyi anlatmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Herkesin umudu olan CHP, iktidar olduğunda refah seviyesi artacak, ayrıca çökmeye başlayan ekonomimiz atağa kalkacaktır. Çalışmalarımıza destek veren, sahada koşturan tüm mensuplarımıza teşekkür ediyorum. İlçe Başkanımız Hüseyin Şalmanlı ve ayrıca yöneticilerimize düzenlemiş oldukları program için teşekkür ederiz. Aramıza katılan Mesut Ergin başkanımıza ve Meclis üyelerimiz Tülay Çankaya, Ethem Vardı, Hüseyin Ergin, Özge Toygar, Ali Jale, Merih Arslan, ayrıca Semih Varol’a CHP ailemize hoş geldiniz diyorum.” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu