Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Başkan Sarı: “Her Bölgedeki Sorunlara Vakıfız”

Başkan Sarı: “Her Bölgedeki Sorunlara Vakıfız”

Dursunbey İlçe Danışma Kurulu toplantısına katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, “Balıkesir’in her bölgesindeki sorunlara ve isteklere vakıfız” dedi.

DURSUNBEY’İN İHTİYAÇLARINI DİNLEDİLER

CHP Balıkesir İl Örgütü, ilçelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Dursunbey ilçesinde gerçekleştirilen İlçe Danışma Kurulu toplantısında gelecek dönemde atılacak adımlar ve planlar üzerine konuşuldu. İl Başkanı Serkan Sarı ve İl Yöneticilerinin de olduğu birliktelikte ekip ilçenin ihtiyaçları hakkında da bilgi edindiler.

 “HER BÖLGEDE ÇALIŞMALARI YOĞUNLAŞTIRDIK”

Toplantının ardından bir değerlendirme yapan İl Başkanı Serkan Sarı: “Cumhuriyet Halk Partisi olarak büyük bir aileyiz. Yarınların Türkiye’sini inşa etmek adına her bölgede çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Dursunbey İlçe Örgütü’müz tarafından ilçede yürütülen çalışmalar ve gelecek dönemde yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişi yaptık. İlçede esnafımızın durumunu inceledik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Balıkesir’in her bölgesindeki sorunlara ve isteklere vakıfız. Çözümleri noktasında da yüksek bir gayretle çalışıyoruz. Hemşehrilerimiz umutlarını kaybetmesin. Bu noktada azimleri için Dursunbey İlçe Örgütü’müze ve İlçe Başkanım Mehmet Yavaş’a teşekkür ederim” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu