GündemSiyaset

Başkan Sarı: “Öğretmenlerimizin Yanındayız”

Başkan Sarı: “Öğretmenlerimizin Yanındayız”

 

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in atanamayan öğretmenler için “Mühendisler de atanamıyor ama sizin gibi ağlamıyor.” sözlerini sert bir dille eleştirdi. Bakan Özer’e seslenen Başkan Sarı, “Genç öğretmenlerimizi küçük görmeniz kadar acı bir durum olamaz” dedi.

 

Başkan Sarı Tepki Gösterdi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer atanamayan öğretmenler için sarf ettiği sözler tüm kesimler tarafından tepki ile karşılandı. Bakan Özer’in 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının açıldığı bu günlerde “Mühendisler de atanamıyor ama sizin gibi ağlamıyor.” sözleri siyasilerden de tepki geldi.

“Bizim iktidarımızda Hak Ettikleri Değeri Görecekler”

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Bakan Özer’in açıklamasını Hükümetin eğitime bakış açısını gösteren acı bir durum olarak değerlendirdi. Başkan Sarı, “Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in atanamayan öğretmenler için “Mühendisler de atanamıyor ama sizin gibi ağlamıyor.” demesi kadar acı bir durum olamaz. Genç öğretmenlerimizin umutla beklediği atamaları bu şekilde küçük görmesi kabul edilemez. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin haklı taleplerinin CHP olarak yanındayız. CHP iktidarında başta öğretmenlerimiz olmak üzere herkes hak ettiği değeri bulacak ve emeğinin karşılığını alacaktır.” şeklinde konuştu.Haber: Yoldaş Kocaer

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu