Gündemİlçe Haberleri

Başkan Şimşek Konukları İle Sahada İnceleme Yaptı

Başkan Şimşek Konukları İle Sahada İnceleme Yaptı

 

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek makamına ziyarette bulunan AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Gökçe Uygur ve AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kadrosunu ağırladı.

BAŞKAN ŞİMŞEK ÖNCÜLÜĞÜNDE İNCELEMELER YAPILDI

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek makamına ziyarette bulunan AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Gökçe Uygur ve AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kadrosunu ağırladı. Yapılan ziyarette Milletvekili Uygur ve beraberindeki ekip ile birlikte Savaştepe 2021 yatırımları ve devam eden hizmetler görüşüldü. İlçede süren çalışmalarla ilgili konuklarına bilgiler veren Başkan Şimşek Savaştepelileri hizmete kavuşturma noktasında büyük gayret gösterildiğine dikkat çekti.

ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Yapılan ziyarette Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek öncülüğünde Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti Savaştepe İlçe Başkanı Muhittin Şengül, ,İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihal Özkan ve Gençlik Kolları yönetimi ile birlikte ilçede devam eden çalışma sahalarında incelemelerde bulunuldu. Başkan Şimşek ve beraberindekiler incelemeler için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçeye yeni kazandırılması için çalışılan Tarım Lisesi, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi2nde açılması planlanana müze çalışmaları, Yolçatı Cami çalışmaları ve Balıkesir Savaştepe yol çalışmasını yürütmek için ihaleyi alan firma şantiyesi ziyaret edildi. Yapılan inceleme ziyaretlerinde Başkan Şimşek beraberindekilere çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu