Başkan Yalçın Ekonomik Zorluklara Dikkat Çekti

Başkan Yalçın Ekonomik Zorluklara Dikkat Çekti

CHP Karesi’de Dönüşüm Odaklı Proje Üretti

CHP Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın yazılı bir açıklama yaptı. Ayrıca CHP ‘li Yalçın ekonomik zorluklara dikkat çekti. Sakarya mahalle temsilciliğindeki çalışmalara vurgu yaptı.

Zaman Kadınların Lehine İşliyor

CHP Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın, ekonomik koşulların zorluğundan etkilenenlerin ilk kadınlar olduğunu söyledi. Çocuklar ve kadınlar daha da zor durumda diyen Başkan Yalçın, “Aile içi iş bölümünde kadın çalışsa da zaman aleyhine işlediği için, yemeği hazırlayan ailenin önüne koyan kadınlarımız, alım gücünün düşmesiyle birlikte yemeğe koyduğunu azalttı” dedi.

Üretimle Değişim Yaşayan Atıklar

Başkan Yalçın kursta elde edilen dönüşebilir atıklara dikkat çekti. Üretilen projeye destek veren Öğretmen Pembe Kart CHP Karesi Kadın Kolları Başkanı Nihal Hançer ile yönetim kurulu ve üyelere teşekkür etti.

Nursima Akyürek

chp dilek yalçın